У першокурсників – перші спортивні змагання

13 серпня 2018 року
НУБіП України, спортивний комплекс

   11 серпня 2018 року пройшли змагання першокурсників з футболу, волейболу, настільного тенісу та стрітболу. На спортивні майданчики завітали біля 200 студентів, позмагатися ж вирішили три чверті з них.

     Найбільше прихильників зібрав волейбол: змагалися у двох підгрупах по 4 команди. Перемога за представниками механіко-технологічного факультету, другими стали землевпорядники, а третіми – агробіологи.

     Волейбольна локація виявилась найбільш популярною серед інших за кількістю учасників та вболівальників спортивного шоу. У баталіях взяли участь 8 факультетів – механіко-технологічного, землевпорядкування, агробіологічного, інформаційних технологій, захисту рослин, біотехнологій та екології, гуманітарно-педагогічного, конструювання та дизайну та ННІ лісового та садово-паркового господарства.

     Змаганням з футболу передував майстер-клас, потім настала черга міні-футболу, а наостанок спробували свої сили в ударах по воротах з різної відстані. Найбільш влучним виявився студент факультету тваринництва та водних біоресурсів Олександр Сидорчук (45 метрів), друге місце посів студент механіко-технологічного факультету Антон Кумейко з результатом 40 метрів з першої спроби, а третє Богдан Олабін з ННІ лісового і садово-паркового господарства (40 метрів з третьої спроби).

     Стрітболом зацікавилися 15 студентів, які змагалися у кількості влучних попадань з різних точок. Переможцем тут став студент механіко-технологічного факультету Станіслав Соляник (з 20 спроб – 11 влучних кидків), друге місце посів Іван Бодзюнь з факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (10 влучних попадань), третім – Олександр Сакура з механіко-технологічного факультету (8).

     Якщо у попередніх видах змагань дівчата змагалися разом з хлопцями, то у настільному тенісі визначилися дві трійки призерів: чоловіча і жіноча. Серед дівчат перемогла Дарина Рон з агробіологічного факультету, друге місце посіла Івана Орел з факультету ветеринарної медицини, а третє – Лілія Стремченко з факультету землевпорядкування. У хлопців трійку призерів склали відповідно Юрій Григораш (механіко-технологічний факультет), Мирон Жищура (факультет ветеринарної медицини) та Олександр Тума (агробіологічний факультет).

Анна Хижняк,
начальник відділу
виховної роботи та студентських справ 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook