Засідання кафедри романо-германських мов і перекладу

27 серпня 2018, 16:27

  Першим питанням в порядку денному засідання стала організація роботи на початок 2018-2019 н. р.. Завідувач кафедри Малихін Олександр Володимирович привітав усіх присутніх з початком нового навчального року та побажав мужності, терпіння і наснаги у роботі. Далі професор Малихін О. В. повідомив про результати вступної кампанії – цьогорічний результат 84 студента, яких було поділено на чотири академічні групи, також завідувач кафедри висловив щиру подяку усім науково-педагогічним працівникам та допоміжному персоналу які приймали участь у вступній кампанії.

Наступним пунктом у порядку денному стало обговорення плану заходів присвячених святкуванню 1 вересня у стінах нашого університету. Кожному співробітнику кафедри було доручено приймати участь у святкуванні Дня знань, та обговорено ролі які вони виконуватимуть.
 
Традиційним питанням у порядку денному засідання кафедри на початку нового року стало обговорення діяльності наукових гуртків. На кафедрі романо-германських мов і перекладу їх два – «Подорож континентами і країнами» та «Explorers». НПП кафедри дали позитивний відгук про діяльність гуртків. Керівником гуртка «Подорож континентами і країнами» було призначено Бабенко О. В., керівником гуртка  «Explorers» - Сидорук Г. І.. Також було затверджено відповідні плани роботи вищевказаних гуртків.
 
 
            На засідання розглядалися й інші питання життєдіяльності кафедри. 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook