22-23 вересня відбудеться Зоозахисна конференція "ЗА Тварин!"

23 серпня 2018 року
Київ, вул. Хрещатик, 7/11

22-23 вересня відбудеться  Зоозахисна конференція "ЗА Тварин!"

 

Мета конференції "ЗА тварин!" - забезпечити платформу для спілкування, обміну навиками та особистого росту активістів по захисту прав тварин.

Майданчик конференції стане місцем для обговорення стратегій, видів та шляхів руху за права тварин в Україні.

Спікери конференції

Доброслава Гоглоза президент і співзасновник польської організації з охорони тварин Otwarte Klatki (Open Cages) та співзасновник Anima International. Обидві організації зосереджені на активізмі, що базується на реальних доказах, а також на дослідженні промислового фермерства, інформаційно-роз’яснювальній роботі з корпораціями та лобіюванні. Open Cages отримала міжнародне визнання від Animal Charity Evaluators, та працює в Україні під назвою Відкриті клітки.

Марія Кучерук Докторант, кандидат ветеринарних наук, старший викладач НУБіП України, Консультант органічного виробництва. Напрям наукових досліджень: Органічне птахівництво, пробіотики, пребітики, постбіотики, фітобіотики, нутріцевтики, наносполуки у ветеринарії та харчових технологіях. Автор понад 80 наукових та науково-методичних праць. Надає фахову консультативну допомогу органічним фермерським господарствам щодо ведення органічного птахівництва.

Річард Харді  - веган з дитинства. Опікувався кампаніями і лобіюванням в Compassion in World Farming, визначив розслідування (якими займається з 1999 року), як ефективний шлях адвокації тварин. Вивчивши як влаштовані індустрії, що використовують тварин як їжу, одяг, з науковою чи розважальною метою, він допоміг людям, які займаються кампаніями, згенерувати нові кампанії, які спрямовані проти слабкостей таких індустрій.
Як спеціаліст із проникнення на промислові об’єкти, він здійснив близько 100 подібних завдань в 28 країнах світу для 20 глобальних організацій із захисту тварин. Річард навчає людей, які проводять кампанії, як проводити розслідування, що розслідувати і як розповідати ці історії, так, щоб вони були частиною публічних кампаній.

Олександр Богачик - експерт з питань добробуту тварин та гуманної освіти, магістр ветеринарної медицини, закінчив Львівський університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.З.Гжицького. Займається захистом тварин з 1996 року, є керівником міжнародних проектів щодо захисту тварин та гуманної освіти. З 2001 року є представником Compassion in World Farming та з 2013 року - Naturewatch Foundation в Україні. Співпрацював з багатьма міжнародними організаціями із захисту тварин, зокрема був учасником Міжнародного тренерського проекту Королівського товариства попередження жорстокого ставлення до тварин Великої Британії. Приймав участь у багатьох міжнародних коференціях та семінарах, має ряд публікацій по добробуту тварин та гуманній освіті у наукових виданнях.

Jacy Reese В даний момент пише книгу "Кінець промислового тваринництва", в якій презентує дорожню карту більш етичної, стабільної та процвітаючої харчової системи для людей та тварин. Джессі директор з досліджень Інституту Сентиментації (Sentience Institute) - аналітичного центру, який вивчає найбільш ефективні стратегії розширення моральності людства. Він автор статтей для таких медіа як Quartz, Salon і Vox. З презентацією своїх напрацювань виступив вже у 15-ти країнах світу.

Юлия Петренко Зоозахисниця, волонтерка, засновниця Благотворительный фонд "Маленькие сердца", організаторка багатьох мітингів і маршів за права тварин. Юлія одна із сподвижниць зоозахисного руху в Україні.

Наталя Вишневська Еколог, експерт з питань захисту тварин. Коло діяльності – законотворча, порятунок диких тварин в неволі, реформування комунальних підприємств щодо поводження з тваринами.

Бен Гілберт Бізнесмен, який працює у Відні. Провів 7 років в Україні, викладаючи у вищих навчальних закладах Києва. Успішно працював трейдером у Великій Британії, займався питанням ефективного альтруїзму, зокрема є членом організації 80,000 Hours. Доповідатиме про становлення та важливість концепції Ефективного Альтруїзму. Інакшими словами, як не просто творити добро, а творити його ефективно.

Нікіта Жук Працює IT-координатором у vegan.in.ua - першій українській мапі для веганів, також він розробляє базу даних з охорони здоров’я веганів та є активістом за права тварин.

та багато інших.

 

⚠️ Кількість місць обмежена!
➡️ Придбати квиток можна за посиланням: 
http://buy.tfe-lite.ru/ru/89039/

 



Місце проведення м. Київ, вул. Хрещатик, 7/11, 01001, Україна

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook