ЖОДНОГО ДНЯ - БЕЗ ТВОРЧОСТІ !

19 липня 2018, 16:44
НУБіП України

 Надворі спекотне літо…НПП кафедри культурології – у відпустках, більшість студентів-учасників творчих колективів – на канікулах, адже уже на початку серпня усім доведеться братися до великої спільної справи – підготовки свята знань-2018.

            А більшість, тому що є серед наших вихованців такі, що без творчості і дня не можуть прожити, тому вже стають популярними. Перший із них – вихованець студії естрадного, джазового та академічного співу під керівництвом професора кафедри культурології народної артистки України Наталії Шелепницької Данило Карачевський.  Як одного із найкращих цьогорічних учасників «Голосу країни» Український фонд культури запросив його взяти участь у концерті на мальовничому Святошинському озері, де виступали народний артист України Олександр Василенко, заслужена артистка України Ірина Персанова, композитор, екс-учасник гурту "Сябри Олесь Коляда.
            Достойний виступ – і Данило учасник Благодійного концерту «Вогники миру» на літній сцені Парку партизанської слави. Тут він був у складі зіркової команди Міжнародного вокального конкурсу ім. Квітки Цісик  на рівні із співаком, автором-виконавцем,  членом журі Міжнародного конкурсу ім. Квітки Цісик Вадимом Завадою, співачкою,  організатором Міжнародного конкурсу ім. Квітки Цісик в Польщі Оксаною Река, музикантом, автором-виконавцем, співорганізатором Міжнародного конкурсу ім. Квітки Цісик в Польщі Віктором Река, доктором філософії, кавалером ордена Княгині Ольги, засновником, організатором та член журі Міжнародного конкурсу ім. Квітки Цісик Тетяною Тарасовою. До речі, кошти від концерту пішли на організацію поїздок колективу артистів (ансамбль "Зерно любові") та капеланів на cхід, в зону бойових дій.
            А ще цього літа голос Данила звучав для            учасників параду до Дня Незалежності України у навчальному центрі Національної гвардії України, де наш талановитий студент виступив з Академічним ансамблем пісні і танцю Національної гвардії України.
            Ость такі таланти плекають на кафедрі культурології. Сподіваємось, скоро колективи поповняться новими обдарованими учасниками.




Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook