Обласний семінар у стінах ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут»

19 липня 2018 року

z106На базі ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут»18 липня 2018 року відбувся обласний семінар за участю голів райдержадміністрацій, міських голів обласного підпорядкування, голів сільських і селищних рад, керівників об’єднаних територіальних громад, правоохоронних органів під керівництвом голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барни і його заступників Олега Валова та Ігоря Вонса


z100z101Студенти нашого навчального закладу привітальними словами і короваєм зустріли очільника області, бажаючи йому плідної праці і вагомих успіхів у соціально-економічному розвитку регіону. Розпочав семінар голова обласної державної адміністрації з глибокого аналізу наповнення обласного бюджету, а також детально зупинявся на проблемах області, які негайно, за його словами, потрібно ліквідовувати. Основне питання порядку денного – стан наповнення місцевих бюджетів та залучення додаткових надходжень, а також виробити спільну стратегію регіонального розвитку та покращити показники соціально-економічного розвитку.

z109z107Доповідачами на семінарі були:
Комендат Ігор Юлійович – начальник Головного управління Державної фіскальної служби  в Тернопільській області.

Медвідь  Роман Тарасович - в.о. начальника Управління ДАБІ у області (з питань  порядку ведення об’єктів  в експлуатацію). 

Гузенко Володимир Васильович – перший заступник начальника управління Держпраці в області ( з питань організації заходів контролю, затвердженого законодавством України про працю та  виявлення фактів використання праці неоформлених працівників).

Кузь Іван Іванович - начальник Головного управління Держгеокадастру у області (з питань стану регулювання земельних відносин в частині збільшення надходжень до місцевих бюджетів).

Якимчук Петро Миколайович - заступник начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області ( з питань алгоритму дій щодо використання резервів надходжень до  місцевих бюджетів).

z108Участь у даному семінарі взяв і директор інституту, професор М.М. Жибак. У своїй доповіді він окреслив пріоритети розвитку навчального закладу, неодноразово наголошуючи, і, закликаючи учасників семінару до співпраці у напрямку надання послуг з виготовлення проектів соціально-економічного розвитку ОТГ, реконструкцій парків та скверів, надання консультаційних послуг з екологічної, енергетичної, механіко-технологічної проблематики. Дану концепцію співпраці підтримав голова облдержадміністрації Степан Барна. Він подякував Мирону Миколайовичу за теплу зустріч і закликав учасників семінару до співпраці з навчальним закладом.

z104z105z102z103

Також голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна разом з головою Бережанської районної державної адміністрації Ігорем Гринкевичем і головою Бережанської районної ради Василем Біликом оглянули лабораторії факультету агроінженерії та енергетикию.

Очільники області та району дали схвальну оцінку побаченому, побажали керівництву та працівникам інституту подальших успіхів у навчальній і науково-дослідницькій роботі.

Володимир Зайчук, завідувач відділом гуманітарної
освіти, виховання та студентських справ
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook