Інтенсивний курс з англійської мови розпочав свою роботу

9 липня 2018, 14:40
Гуманітарно-педагогічний факультет
   Комусь літо – це море і сонце, а комусь – жнива! Саме у студентів-бакалаврів нині дуже напружена пора – здача ЗНО для вступу в магістратуру. У цю хвилю потрапили вступники за спеціальностями «Право» та «Економіка».
 
 
   9 липня розпочався інтенсивний тренінг з англійської мови з метою підготовки до єдиного вступного іспиту для здобуття освітнього ступеня «Магістр» за вищевказаними спеціальностями. За ініціативи проректора з навчальної і виховної роботи Кваші С. М., начальника навчального відділу Зазимко О. В. та за підтримки декана гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарука В. Д. був організований безкоштовний тренінг для підвищення рівня знань з англійської мови. Доценти кафедри англійської філології Пастернак Т. А., Шанаєва-Цимбал Л. О. та старші викладачі Розгон І. Ю., Дубовик О. М. акумулювали максимум матеріалу в мінімальний час ( два дні). Звичайно, це не панацея, але досвідчені викладачі звертають увагу на основні поняття, граматичні структури та лексичні одиниці мови, аналізують типові помилки в минулорічних тестах. 
   Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до роботи тренінгу «Інтенсивний курс з англійської мови» 10 липня з 10:00 год. в аудиторіях 228 та 233, корпус 10.
Бажаємо успіхів на вступних іспитах!
 
старший викладач кафедри англійської філології,
Людмила Клименко 

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook