За результатами ІІ міжнародної науково-практичної конференції «Україна, Болгарія, ЄС: економічні та соціальні тенденції розвитку»

5 липня 2018 року

 nubip.edu.ua/node/48896

27-30 червня 2018 року відбулася ІІ міжнародна науково-практична конференція «Україна, Болгарія, ЄС: економічні та соціальні тенденції розвитку» в м. Бургас, Болгарія. В конференції прийняли участь 65 учасників з 21 навчального закладу України, Болгарії, Польської Республіки, Грузії, Словацької Республіки та Російської Федерації. Кафедру обліку та оподаткування представляли к.е.н., доценти Тивончук С.В., Гуренко Т.О. та Мельниченко І.В.

Відкрила конференцію ректор Університету «Проф. д-р Ассен Златаров» Магдалена Міткова та побажала учасникам плідної роботи. З вітальним словом від української сторони до учасників конференції звернулася д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансів НУБіП України Надія Давиденко.
Пленарне засідання відкрив проректор Валентин Ненов, який у своєму виступі зупинився на питаннях фінансування освіти в Болгарії. Далі пленарне засідання продовжила професор Давиденко, яка розповіла про особливості соціально-економічного і фінансового розвитку країн Прибалтики, Болгарії, Грузії та України.

        

Робота конференції продовжилася в секційних засіданнях де піднімалися питання бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту; управління національною економікою та економікою підприємства; фінансів, банківської справи та страхування; педагогіки та юридичних наук; економіки природокористування та охорони навколишнього середовища. Секційні виступи активно обговорювались, науковці обмінювались досвідом та визначали основні напрями покращення економічних та соціальних тенденцій розвитку країн.

В межах конференції завершилося трьохмісячне стажування 20 викладачів, учасників конференції за тематикою «ECONOMICS», яке сформоване з таких модулів: 1. Investment Portfolio Management, 2. Strategic International Management, 3. International Operational Management, 4. International Human Resources Management, 5.Business Logistics and Supply Chain Management, 6. International Finance.


По завершенню конференції та стажування всі учасники отримали сертифікати і відвідали старовинне місто Несебр, де ознайомилися з його багатою історією і архітектурою.

Мельянкова Л.В.,

доцент кафедри обліку та оподаткування

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook