Захист дипломних проектів техніків-електриків

20 червня 2018 року

Традиційно наприкінці навчального року студенти випускних курсів підводять підсумки свого навчання в коледжі шляхом захисту дипломних проектів. Не став винятком і поточний навчальний рік.

 З 19-20 червня 2018 року відбувався захист дипломних проектів ОКР “молодший спеціаліст” за напрямом підготовки 6.100101 “Енергетика та електротехнічні системи в агропромисловому комплексі” спеціальності 5.10010102 «Монтаж, обслуговування та ремонт електротехнічних установок  в АПК».   Дипломні проекти захищали студенти заочної форми навчання, групи Ез-31М.

1

34

Тематика дипломних проектів була присвячена актуальним проблемам електрифікації технологічних процесів  сільськогосподарських підприємств

В дипломних проектах знайшли відображення сучасні питання практичної діяльності цих підприємств, де працюють студенти-заочники. 

Техніки-електрики основну увагу у своїх проектах зосередили на розрахунок технологічних процесів в підприємствах, вибір сучасного обладнання для даних підприємств. Також велика увага приділялась детальній розробці  конкретного технологічного процесу. Випускники вклали душу у створення своїх робіт, для більшості з них виконання поставленого завдання – справа звична, бо вже не перший рік вони працюють за фахом.

Всі дипломні проекти були високо оцінені членами ДЕК та отримали найвищі оцінки.

Колектив  коледжу щиро вітає студентів-випускників з набуттям ОКР “молодший спеціаліст” та бажає їм миру, злагоди, нових творчих успіхів  та досягнень в професійній діяльності та особистому житті.

Голова циклової комісії
Н. В. Оберська
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook