МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ між Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Національним університетом біоресурсів та природокористування України

25 червня 2018 року
кафедра ветеринарно-санітарної експертизи НУБіП України

 В рамках Програми всеохоплюючої інституційної розбудови (Comprehensive Institution Building Programme – CIB) у сфері безпечності харчових продуктів в Україні працює Проект ЄС "Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні", ініційований Європейським Союзом та проект програми Ерасмус+ Модуль Жана Моне "Контроль безпечності харчових проектів у ЄС"(587548-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE). Одним із завдань Проекту ЄС "Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні"є вдосконалення порядку проведення підвищення кваліфікації спеціалістів ветеринарної медицини. З іншого боку "Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні" має на меті модернізацію навчальних програм та розуміння ролі ЄС і національних органів в управлінні політикою безпечності харчових продуктів , та забезпечення слухачів знаннями, необхідними на сучасному ринку праці.

 

З метою обговорення нових підходів професійного навчання спеціалістів ветеринарної медицини Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів проведено зустріч, в якій взяли участь участь: Міна Барова – експерт з питань ветеринарії та безпечності харчових продуктів, консультант Проекту ЄС "Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні",  Наталія Михайлівна Костіна - завідувач Сектору організації професійного навчання Держрпродспоживслужби, Ольга Миколаївна Якубчак - завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи, лідер Модуля Жана Монне "Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС".

На зустрічі обговорено, як вплинула реорганізація служби ветеринарної медицини на стан підготовки лікарів ветеринарної медицини, які здійснюють державний контроль . Обговорено проект Меморандуму між Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Національним університетом біоресурсів та природокористування України.

Розглянуто принципи формування навчально-тематичного плану підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини згідно вимог ЄС. 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook