ГОТУЄМОСЬ ДО ЄДИНОГО ФАХОВОГО ВСТУПНОГО ВИПРОБУВАННЯ (ЄФВВ)

25 червня 2018 року

Praemonitus praemunitus — 
«предупрежден — значит вооружен»

     Відповідно до Порядку організації та проведення вступних випробувань, що проводяться з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти в 2018 році, ЄФВВ передбачає виконання екзаменаційної роботи, що містить два блоки тестових завдань:
     • перший блок – тест загальних навчальних правничих компетентностей, що включає тестування таких компетентностей: аналітичне мислення, критичне мислення, логічне мислення;
     • другий блок – тест з восьми базових правничих дисциплін, що включає конституційне право України, адміністративне право України, цивільне право України, цивільне процесуальне право України, кримінальне право України, кримінальне процесуальне право України, міжнародне публічне право та міжнародний захист прав людини.
     За результатами проведення підготовчих курсів до єдиного фахового вступного випробування для здобуття ступення вищої освіти магістра за спеціальністю 081 «Право» на кафедрі цивільного та господарського права, на чолі з завідувачем кафедри – Піддубним О. Ю., було проведене пробне тестування студентів 4 курсу юридичного факультету, що мають намір узяти участь у єдиному фаховому вступному випробуванні, що проходить з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО, з двох дисциплін: «Цивільне процесуальне право України» та «Цивільне право України».


     З дисципліни «Цивільний процес» під керівництвом Пушкар М. В. викладачами кафедри було розроблено нові тестові питання з урахуванням докорінних змін Цивільного процесуального кодексу України. Серед розробників: Пушкар М. В., Піддубний О. Ю., Панькова Л. О., Канарик Ю. С., Горіславська І. В., Терешко А. Р.
     Дисципліна «Цивільне право» була представлена оновленими тестовими завданнями, що включали питання ключових цивільно-правових інститутів. Розробником та відповідальним за формування завдань є Горіславська І. В.

 

Ad augusta per angusta. 
К высокому через трудное.

доцент кафедри 
цивільного та господарського права
Інна Горіславська

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook