Кафедра фармакології та токсикології іде до Горизонту

24 червня 2018 року

12 червня 2018 року доцент кафедри фармакології та токсикології Бойко Г.В. прийняв участь у роботі інформаційно-навчального заходу програми Горизонт 2020, організованого на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України за підтримкою проектів RI-LINKS2UA "Зміцнення науково-дослідницьких та інноваційних зв'язків з Україною".

Експерти проекту RI-LINKS2UA ознайомили з інформацією стосовно загальних, фінансових питань програми Горизонт 2020 та пояснили, як проходить процес «від ідеї до проекту»:Н2020.
Стелла Шаповал (Національний координатор національних контактних пунктів, заступник начальника Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України) надала загальну інформацію щодо H2020, загальної структури та української мережі.

Горазд Вайс (старший експерт з політики та розвитку досліджень Центру соціальних інновацій (Австрія) представив інформацію стосовно оформлення проекту.

Олена Коваль (Національний інформаційний центр зі співробітництва між Україною та ЄС у сфері науки та технології, Національний контактний пункт «Горизонт 2020») детально проінформувала про ймовірні фінансово-правові проблеми та їх вирішення.

                 
Вадим Іщенко
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook