Назар Морванюк: Участь в олімпіаді НУБіП України дало поштовх для вступу в магістратуру

24 червня 2018 року

 

     Маємо честь розмовляти із сформованим спеціалістом в галузі бджільництва Назаром Морванюком, який виявив бажання здобувати ОС «Магістр» на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України. Назар має власну пасіку на якій виробляє продукцію під торговою маркою «Медова насолода».

-          Назаре, Ви уже маєте 2 диплома з відзнакою – Чернятинського коледжу та Вінницького НАУ, та власний бізнес. Чому вирішили продовжувати навчання в НУБіП України?

  •  Насамперед, це міцні знання з фаху. Обрав НУБіП, тому що вищу освіту по бджільництву можливо отримати лише у Вашому Університеті.

-          Чого очікуєте від навчання?

  • Від навчання я очікую отримати якомога більше досвіду та практичних навичок у галузі для можливості реалізації планів розвитку своєї справи. Також бажаю отримати закордонний досвід у галузі бджільництва.

-          Які плани після закінчення?

  • У планах багато, розкривати їх поки що не буду. Основне, це працювати далі по спеціалізації, розширити свою пасіку і заробляти достатньо грошей.

-          Що побажаєте іншим абітурієнтам?

  • «Не прогавте» шанс навчатися у кращому ЗВО! Доречі, я буду вступати із своїм другом Володимиром. Хто бажає з нами позмагатися при вступі?

Розмовляла доцент кафедри

конярства і бджільництва, к.с.-г. н

Леонора Адамчук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook