220 випускників-бакалаврів економічного факультету отримали путівку в життя

22 червня 2018, 14:00

  

    22 червня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам. Дипломи вручили 220 випускникам-бакалаврам економічного факультету. Зокрема, за спеціальністю «Економіка підприємства» 50 випускників, «Фінансів і кредиту» – 76 випускників, «Обліку і аудиту» – 94 випускники. Двоє з них – отримали дипломи з відзнакою. Також в цей день свою путівку в життя отримали 7 магістрів-дослідників, які навчалися за 2-х річної програмою.

     Для випускників цей день, свято вручення дипломів, назавжди залишиться палким спогадом у їхніх серцях. Випускників прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі. З вітальними словами до них звернувся ректор університету, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН Станіслав Ніколаєнко, декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва, голова Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів, випускник університету Володимир Лапа та Директор державного підприємства «УкрПромЗовнішЕкспертиза», кандидат економічних наук, випускник економічного факультету Володимир Власюк.

 

 

     Випускників також привітали завідувачі випускових кафедр: статистики та економічного аналізу – доктор економічних наук, професор Василь Савчук; економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка – доктор економічних наук, професор Світлана Рогач та кафедри фінансів – доктор економічних наук, професор Надія Давиденко.

     Декан Анатолій Діброва відзначив окремих випускників подяками та грамотами за номінаціями, а студенти економічного факультету разом з випускниками подарували справжнє свято. Випускники Світлана ГараганАліна БілошапкаВалентин Жуль, а також студентка 1 курсу Аліна Васюченко та танцювальний ансамбль факультету привітали всіх музичними подарунками та творчим виступом.

 

 

     З вітальним словом від випускників виступила староста 3 групи, голова студентської організації університету Катерина Дювенжи, а від батьків – Жанна Водніцька.
     І от настав найочікуваніший момент сьогоднішнього свята урочисте вручення дипломів.

 

    Ну от і подолано ще одну сходинку у Вашому житті. Але згадка про ці роки назавжди залишиться у ваших серцях та фотоальбомах.

Ми вітаємо наших бакалаврів та запрошуємо до магістратури!

Віталій Нагорний, 
заступник декана економічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook