ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із навчальної дисципліни «Політологія»

22 травня 2018 року

 

16-18 травня 2018 р. відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади із навчальної дисципліни «Політологія» серед студентів вищих навчальних закладів не політологічного профілю, що проводився на базі Національного університету «Одеська юридична академія» у м. Одеса. 

У ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади взяли участь студенти 1-го курсу гуманітарно-педагогічного факультету (спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії») НУБіП України Іващук Максим та Артемчук Єлизавета. За теоретичну підготовку, творчу презентацію учасників другого етапу олімпіади відповідала кафедра історії і політології, а саме доценти Костюк Олександр Васильович та Сєкунова Юлія Володимирівна. Студенти наполегливо готували питання із загальної політології, історії політології, конфліктології та теорії переговорів у політичній сфері. Їх робота на ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади була поділена на два етапи: тестові завдання та творче завдання з розв’язання конфліктів, зокрема югославського і арабо-ізраїльського. На наш погляд, для першого разу щодо участі у олімпіаді з предмету «Політологія» наші студенти впоралися добре. 

 
Це звісно позначилось на результаті, зокрема, було вручено сертифікати нашим студентам Іващуку Максиму та Артемчук Єлизаветі, яким бажаємо в подальшій роботі науково-творчих успіхів для майбутніх перемог у олімпіадах. 
 
Не дивлячись на те, що нашу роботу було направлено, в основному, на участь в олімпіаді, ми у вільний час відвідали Одеський національний академічний театр опери та балету, слухали оперну виставу «Набукко» Джузеппе Верді, отримавщи позитивні емоції від даного заходу.
 
 
 
Сєкунова Юлія
доцент кафедри історії і політології
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook