Новий декан агробіологічного факультету

21 червня 2018, 9:10
НУБіП України

                  20 червня 2018 року на агробіологічному факультеті відбулися вибори декана. На цю подію завітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко та начальник відділу кадрів Микола Михайліченко. Вибори декана відбувалися на загальних зборах трудового колективу агробіологічного факультету. Всього було присутніх 135 делегатів із 156 обраних, які представляли усіх науково-педагогічних працівників, студентів і навчально-допоміжний персонал.

   За рішення зборів колективу було ухвалено провести відкрите голосування щодо рекомендації вченій раді агробіологічного факультету обрати деканом Тонху Оксану Леонідівну, доктора сільськогосподарських наук, доцента, виконувача обов’язків декана.

       У своїй доповіді Оксана Тонха виокремила ряд стратегічних напрямів діяльності факультету, щодо покращення навчальної роботи, посилення практичної бази підготовки та зв’язків з роботодавцями, осучаснення лабораторно-практичної бази, створення міжкафедральних комп’ютерних класів, придбання сучасних приладів для проведення наукових досліджень, налагодження взаємодії зі студентським активом, організації роботи наставників академічних груп з метою розширення студентських прав і функціонування студентської організації.

     Колектив підтримав діяльність Оксани Тонхи за останні 2 місяці та на основі відкритого голосування одностайно було ухвалено рішення рекомендувати вченій раді факультету обрати її на посаду декана. На розширеному засіданні вченої ради факультету таємним голосуванням – 94 відсотки членів проголосували за обрання на посаду декана агробіологічного факультету  Оксану Тонху.

     Ректор Станіслав Ніколаєнко привітав Оксану Тонху та висловив намір підписати наказ про призначення її на посаду декана та укласти відповідний контракт на п’ятирічний термін.

         Вітаємо Оксано Леонідівно та бажаємо плідної праці!!!

Доцент кафедри, Сергій Гунько

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook