Випробування обприскувачів стане родзинкою Міжнародних днів поля в Україні-2018 «International Field Days Ukraine»

20 червня 2018 року
смт. Дослідницьке, ДНУ "УкрНДІПВТ імені Леоніда Погорілого"

 

Виставка з рослинництва «International Field Days Ukraine/Міжнародні дні поля в Україні» відбудеться 20-22 червня 2018 року. 

На Міжнародних днях поля DLG в Україні відвідувачі зможуть побачити тест-драйв обприскувачів від 10 всесвітньо відомих виробників техніки, матимуть можливість особисто познайомитися з ТОП-персонами зарубіжних B2B-компаній, побачити безпрецедентний хіт-парад агротехнологій у виконанні українських представництв найвідоміших світових агробрендів, зможуть відвідати майстер-класи кращих експертів ринку, говориться у повідомленні організаторів.

«Вітчизняні аграрії добре знайомі зі специфікою проведення днів поля, семінарів і конференцій у виконанні численних насіннєвих, агрохімічних і технічних компаній, що працюють на теренах України. International Field Days Ukraine — принципово інакший, європейського рівня захід. Він дозволяє побачити в одній локації, безпосередньо в полі, селекційні пропозиції від провідних світових виробників насіння, порівняти пропоновані різними компаніями агротехнології», — говориться у повідомленні.

На 11 га виставкового поля більше 100 агроресурсних компаній продемонструють, як ростуть поруч понад 400 нових сортів і гібридів найбільш запитуваних ринком сільгоспкультур. Свої дослідні ділянки демонструватимуть такі компанії як «Дунайська соя», «Байєр Україна», «БТУ-Центр», ВНІС, «Дунай Агро», «ІКАРАІ», «КВС-Україна», «Лімагрейн Україна», «Маїс», «Нуфарм Україна», «РВА Україна», «Столер», «Штефес», «Штрубе Україна ГМБХ», «Укравіт Агро», «Уніфер», SaatenUnion. Також відвідувачі зможуть оцінити ефективність, енергоощадність і вплив на довкілля близько 300 машин та агрегатів для обробітку ґрунту, сівби, збирання та кормозаготівлі, обрати оптимальну саме для свого господарства систему захисту і живлення.

Одним із ключових заходів International Field Days Ukraine стане змагання виробників обприскувачів. Українські аграрії стануть свідками проходження технікою надскладної траси та дізнаються про витривалість роботи штанг, швидкість, економічність та якість внесення робочого розчину машинами від таких світових лідерів сільгоспмашинобудування як Agrifac, Amazone, Apache, Berthoud, Case IH, John Deere, Lemken, Horsch, Jacto, Maschio Gaspardo.

Під час дискусійної панелі учасники заходу зможуть задати численні запитання ТОП-персонам провідних світових компаній та численним керівникам українських представництв іноземних та вітчизняних компаній, які чекатимуть на гостей безпосередньо на стендах і біля своїх демоділянок.

Упродовж 3 днів International Field Days Ukraine можна буде також відвідати унікальні майстер-класи і семінари від міжнародних агротренерів і доповідачів.

International Field Days Ukraine/Міжнародні дні поля в Україні-2018 відбудуться 20-22 червня у смт Дослідницьке, що на Київщині. Більше інформації за посиланням.

Іван Роговський

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook