Випускниці Київської області обрали гуманітарно-педагогічний факультет спеціальність «Філологія»

12 червня 2018, 14:24
Гуманітарно-педагогічний факультет
Значна частина абітурієнтів обрали навчання в НУБіП України на гуманітарно-педагогічному факультеті. Випускниці Київської області Лобанова Марія та Устюжаніна Вікторія вирішили опанувати спеціальність «Філологія». Абітурієнти із задоволенням відповіли на поставлені запитання:
-Звідки дізналися про НУБіП?
 -Устюжаніна Вікторія: Від знайомих, які вже навчаються в НУБіП України на гуманітарно-педагогічному факультеті та на сайті «ТОП-200 університетів України».
Лобанова Марія: НУБіП – це один з найпрестижніших вищих навчальних закладів України, який готує висококваліфікованих фахівців, саме тому я хочу розвивати та вдосконалити професійні навички саме тут.
-Чому обрали спеціальність «Філологія»? Які переваги спонукали до цього?
-Устюжаніна Вікторія: Велику зацікавленість викликала інформація про спеціальність «Філологія», тому що вважають її престижною та багатогранною. Завжди цікавилася іноземними мовами, зокрема англійською та французькою мовами. Адже можна працювати як перекладачем, так і викладачем. Особливе зацікавлення викликала інформація, щодо можливості навчання за програмою «подвійних дипломів», стажування за кордоном та переліку іноземних мов (англійська, німецька, французька, польська), які можна вивчати на факультеті.
-Лобанова Марія: Великий інтерес викликали іноземні мови, зокрема англійська та французька мови. Обрала спеціальність «Філологія», тому що вважаю, що бути досвідченим перекладачем-філологом є дуже престижно на сьогоднішній день. На мою думку, завдяки іноземним мовам ми пізнаємо світ, багато подорожуємо і спілкуваємося з цікавими людьми різних національностей. Іноземні мови є дуже важливими для майбутньої професії. Приємно здивувало, що лише в НУБіП України з 1 курсу вивчається друга іноземна мова, а це дуже вагомо для мене.
-Які маєте уподобання, досягнення ?
 -Устюжаніна Вікторія: Я цікавлюся гуманітарними дисциплінами, зокрема англійською та німецькою мовами. Люблю дивитися фільми англійською мовою. Брала участь в міських олімпіадах з англійської мови.
-Лобанова Марія: Моє хобі – вивчення іноземних мов. Люблю дивитися фільми та читати книжки англійською мовою. Брала участь у Всеукраїнському конкурсі знавців англійської мови «Greenwich».
                                                                                                         Розмову провели
                                                                                                  студентка групи Філ-1502
Марія Дімітрієва,
асистент кафедри романо-германських
мов і перекладу

Олена Мишак  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook