Агро 2018. Кучерук Марія спікер науково-практичного семінару

8 червня 2018, 8:55
Експоцентр України

Інститут агроекології і природокористування НААН в межах ХХХ Міжнародної Агропромислової Виставки «АГРО-2018» проводив науково-практичний семінар «Формування ринку органічної продукції в Україні». 

Директор Інституту академік НААН Фурдичко О.І. привітав учасників науково-практичного семінару. У своєму виступі зазначив, Україна має чудовий потенціал, як з екологічної, так і з економічної точки зору, для розвитку та збільшення площ під органічним сільським господарством. Родючі ґрунти, що створюють сприятливі кліматичні умови для переходу на органічне виробництво. Ринок органічної продукції є одним із перспективних напрямів розвитку агропродовольчого сектору економіки України та офіційно визнано пріоритетом державної аграрної політики.

У роботі науково-практичного семінару взяли участь представники таких установ: Інститут агроекології і природокористування НААН.

Від Національного університету біоресурсів і природокористування України з доповіддю виступила к.вет.н., докторант Кучерук Марія Дмитрівна.

Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН, ННЦ «Інститут землеробства».

Програма семінару 

докторант Кучерук Марія

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook