Науково-практичні семінари та тур "Освіта в ЄС"

14 червня 2018, 9:25
НДІ економіки і менеджменту

 

В програмі науково-практичні та навчально-методичні семінари, презентації, лекції, майстер-класи, можливість короткострокового міжнародного науково-педагогічного стажування.

У тому числі:
Відвідування та презентація найстарішого та найпрестижнішого університету
Венеції Ca' Foscari University of Venice,
2 липня 2018р., Венеція
&
Науково-практичний семінар
«Досвід підготовки висококваліфікованого персоналу в
ESEI International Business School Barcelona»
6 липня 2018р., Барселона, Іспанія
Іменний сертифікат за участь від ESEI International Business School Barcelona.
&
Презентація Swiss Education Group та одного з найпрестижніших в світі
Cesar Ritz Colleges,
липня 2018р., ЛюцернШвейцарія
&
Навчально-методичний семінар
"Організація навчального процесу та інноваційні методи навчання, інтеграція науки та практики в Празькому економічному університеті"
11 липня 2018р., Прага, Чехія
Іменний сертифікат за участь від Празького економічного університету.
&
Семінар
«Освітня система Польщі: умови, можливості, перспективи»
від Центру ефективної комунікації (Польща)
12 липня 2018р., Краків, Польща
Іменний сертифікат за участь від Центру ефективної комунікації (Варшава).
&
Можливість міжнародного стажування

Під час туру можливе вирішення питання щодо проходження короткострокового стажування (тренінгу) або обговорення питання щодо можливості довгострокового стажування, підвищення кваліфікації або навчання.
Маршрут: Львів-Венеція-Падуя-Верона-Мілан-Турін-Ніцца-Монако(факультатив)-Ллорет де Мар-Барселона-Оранж-Ліон-Женева-Берн-Люцерн-Мюнхен-Прага-Краків-Львів
Трансфер, готельне та туристичне обслуговування забезпечує туроператор Алголь (http://www.algol.com.ua/)
Основна програма
1 день. 1 липня. Неділя. 11.00 виїзд зі Львова. Переїзд Львів-Венеція. Дорогою лекція «Освітні системи в ЄС: нові можливості щодня!».
2 день. 2 липня. Понеділок. Прибуття до Венеції біля 8.00-9.00. Пересування від міста стоянки автобуса до Венеції та зворотно корабликом (сплачується додатково, 20 євро). Відвідування та презентація Ca' Foscari University of Venice. Вільний час та факультативна екскурсія. 18.00 переїзд до Падуї. Міні-лекція «Невідома історія: Олена Лукреція – перша в світі жінка-доктор наук». Відвідування території Падуанського університету. Лекція "Галілей в Падуї: шлях генія". Вільний час та факультативна екскурсія. Поселення. Ночівля в готелі.
3 день. 3 липня. Вівторок. Сніданок. 8.00 виселення. Переїзд у Верону. Перебування в історичному центрі Верони 3-4 години. Вільний час та факультативна екскурсія. Переїзд у Мілан. Дорогою лекція «Леонардо да Вінчі: науковець в мистецтві чи митець в науці?». Перебування у Мілані 3-4 години. Вільний час та факультативна екскурсія. Переїзд у Турін. Поселення в готель. Ночівля.
4 день. 4 липня. Середа. Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час та факультативна екскурсія в Туріні (2-3 години). Переїзд в Ніццу. Дорогою в Ніццу лекція «Вища освіта Франції: можливості для українців». Відпочинок на Лазурному березі та факультативна екскурсія. Факультатив в Монако. 22.30 переїзд в Ллорет де Мар.
5 день. 5 липня. Четвер. Прибуття в Ллорет де Мар (центр туристичної Коста-Брави) біля 8.00. Відпочинок на узбережжі. Поселення в готель після 14.00. Відпочинок на узбережжі. Ночівля.
6 день. 6 липня. П’ятниця. Сніданок. 8.00 переїзд в Барселону. Відвідування ESEI International Business School Barcelona. Науково-практичний семінар «Досвід підготовки висококваліфікованого персоналу в ESEI International Business School Barcelona».Вільний час (бажаючи можуть відвідати Університет Барселони) та факультативні екскурсії. O 21.00 виїзд з Барселони та повернення в Ллорет де Мар. Ночівля в готелі.
7 день. 7 липня. Субота. Сніданок. Виселення. 10.00 переїзд в Барселону. Лекція «Де Гойя, Пікассо, Далі: філософія в мистецтві». Вільний день та факультативні екскурсії. O 23.00 переїзд в Оранж з площі Іспанія (знамениті співочі фонтани Барселони).
8 день. 8 липня. Неділя. 6.00-7.00 прибуття в Оранж (місто, в якому в чудовому стані збереглися унікальні архітектурні об’єкти стародавньої Римської імперії). Вільний час та факультативні екскурсії. Переїзд в Ліон. Дорогою в Ліон лекція «Гальський шлях Цезаря». Поселення. Вільний час та факультативні екскурсії. Ночівля в готелі.
9 день. 9 липня. Понеділок. Сніданок. 8.00 виселення. Переїзд в Женеву. Вільний час та факультативні екскурсії (2 години). Переїзд в Берн. Дорогою лекція «Альберт Ейнштейн: шлях генія». Вільний час та факультативні екскурсії (2 години). Переїзд в Люцерн.Презентація Swiss Education Group та Cesar Ritz Colleges. Вільний час та факультативні екскурсії (2 години). Ночівля в готелі на території Німеччини (пізнє поселення).
10 день. 10 липня. Вівторок. Сніданок. 8.00 виселення. Переїзд в Мюнхен. Дорогою лекція «Вища освіта в Німеччині: умови вступу, особливості навчання та перспективи працевлаштування». Вільний час та факультативні екскурсії (4 години). Переїзд в Прагу. Поселення та ночівля в готелі.
11 день. 11 липня. Середа. Сніданок. 10.00 виселення. Презентація Празького економічного університету. Навчально-методичний семінар "Організація навчального процесу та інноваційні методи навчання, інтеграція науки та практики в Празькому економічному університеті". Вільний час та факультативні екскурсії. 23.00 переїзд у Краків.
12 день. 12 липня. Четвер. 7.00 прибуття в Краків. Перебування в Кракові 3-4 години. Вільний час та факультативна екскурсія. Семінар «Освітня система Польщі: умови, можливості, перспективи» від Центру ефективної комунікації (Варшава). Прибуття у Львів біля 19.00-22.00.
Вартість учасі у програмі - гривневий еквівалент 535 євро. У вартість туру входить трансфер комфортабельним автобусом європейського класу за визначеним маршрутом та проживання зі сніданками в готелях три зірки (7 ночей) у двомісних номерах. Можливе проживання в одномісному номері (доплата 190 євро/ 7 ночей).
Страхування, пересування громадським транспортом, факультативні екскурсії та вхідні білети в музеї сплачуються додатково. Бажаючі мають можливість замовити туроператору «Алголь» факультативні екскурсії за додаткову плату (перелік факультативних екскурсій та їх вартість надсилається при укладанні договору).
 
Доплата за 1-12 місця в автобусі – 20 євро.
Заявки надсилати на електронну адресу до 15.06.2018[email protected]
З питань науково-освітньої складової туру консультації телефоном: 095 607 72 79


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook