ВИСТАВКА АГРО-2018 ЗА УЧАСТЮ КАФЕДРИ БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ І ТОРГІВЛІ

14 червня 2018 року
Національний комплекс "Експоцентр Україна"
     6-9 червня у Національному комплексі «Експоцентр України» відбулась 30 ювілейна міжнародна агропромислова виставка. У її роботі взяли участь і науковці кафедри біржової діяльності і торгівлі. На виставці проводилися: аграрний форум «АГРО-2018»міжнародний форум «Agro Innovations Forum 2018», конференції, семінари, круглі столи та інше.

 

     Серед організаторів, учасників були: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Міністерство екології та природних ресурсів України, Київська обласна державна організація, Національна академія аграрних наук України, Національний університет біоресурсів і природокористування України тощо.

     Обговорено учасниками аграрного форуму «Агро-2018», одну з важливих тем: «Адаптація сільськогосподарського виробництва до змін клімату» та запропоновано шляхи адаптації сільськогосподарського виробництва до змін клімату. У виступах та обговоренні зазначеної теми брали участь: Олена Ковальова заступник міністра Міністерства аграрної політики та продовольства УкраїниВасиль Полуйко заступник міністра Міністерства екології та природних ресурсів України, Микола Роїк в.о. віце-президента Національної академії аграрних наук України, Анна Кравченко доц. кафедри біржової діяльності і торгівлі Національного університету біоресурсів і природокористування України та інші.

 

Анна Кравченко,
доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook