Актуальні дискусії про якість навчання в НУБІП України з випускниками і співробітниками провідних коледжів

12 червня 2018 року

     12 червня 2018 року в Боярському коледжі екології і природних ресурсів професором Луцієм О.П. та аспіранткою кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Луцій К.М. факультету аграрного менеджменту була проведена профорієнтаційна робота серед студентів-випускників.

     Під час зустрічі відбувались жваві дискусії між представниками НУБІП України, директором і викладачами коледжу, обговорені актуальні проблеми сучасного стану професійної освіти в Україні, напрями навчальної, виховної роботи серед молоді та шляхи співпраці між закладами професійної і вищої освіти в нашій державі.

  

   Студентам та викладачам була надана детальна інформація про навчання в НУБІП України, структуру та переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту, особливості та кваліфікаційні вимоги роботодавців до випускників кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.

     Від кожного із присутніх викладачів, аспірантів і студентів ФАМ випускники коледжу отримали усвідомленні знання про деталі навчання в нашому університеті, зокрема:
- зручне розміщення навчальних корпусів та гуртожитків в одному із самих прекрасних районів міста Києва;
- найвища якість підготовки майбутніх фахівців у галузі аграрного менеджменту та маркетингу;
- новітні інформаційні і мультимедійні технології навчання, сучасні аудиторії, лабораторії та комп’ютерні класи;
- можливість проходження виробничої практики в країнах ЄС з метою закріплення теоретичних знань та накопичення передового досвіду;
- право на отримання подвійної вищої освіти одного з найкращих університетів нашої країни (НУБІП України), та одного із провідних університетів Західної Європи, США, або Канади;
- привабливі перспективи обраної професії на ринку праці та дуже багато іншого.


   Випускникам коледжу були представлені інформативні друковані матеріали кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, оригінальні відеоролики, які знімали наші студенти про рівень якості їх життя і навчання в НУБІП. Кожному із наших майбутніх студентів були вручені друковані буклети з контактною інформацією про умови вступу. Також запрошено студентів-випускників коледжу на консультацію для підготовки до іспиту зі спеціальності «Маркетинг», яка відбудеться 19 червня о 10:00 на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі (к.10, ауд.401).

    Висловлюємо щиру подяку директору коледжу Кропивку Сергію Володимировичу, завідувачу відділення агроекології та економіки Якимовському Руслану Вікторовичу, голові циклової комісії економічних дисциплін Рубан Ользі Олександрівні та іншим викладачам такого прекрасного коледжу за надану можливість чудової зустрічі і щиро зичимо Вам Великих здобутків і Талановитих студентів!


Ярослава Ларіна
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook