Зустріч з директором Представництва Польської академії наук в Києві Генріком Собчуком

12 червня 2018 року
м. Київ ПАН в Києві

 

12 червня 2018 року відбулась зустріч з директором Представництва Польської академії наук в Києві Генріком Собчуком.

На зустрічі було проведено аналіз спільних наукових заходів ІІ кварталу 2018 року, а це XIV Міжнародна науково-практична конференція "Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2018" (19-22 травня 2018 року) та VI Міжнародна наукова конференція "Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК", яка відбулась в рамках ХХХ Міжнародної агропромислової виставки "Агро 2018" (6-9 червня 2018 року).

Зазначено актуальність, позитивну динаміку та належний рівень проведених заходів.

Пану Генріку презентовано ювілейні сувеніри присвячені 120 річчю Університету. 

 

 

В результаті діалогу окреслено подальші перспективи розвитку співпраці між науковцями НДІ техніки та технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України та вищих закладів освіти і науково-дослідних організацій Республіки Польщі.

Підтверджено участь Представництва Польської академії наук в Києві і особисто доктора технічних наук, професора, академіка Академії інженерних наук України Генріка Собчука в організації 17-19 жовтня 2018 року XIX Міжнародної наукової конференції "Землеробська механіка", яка присвячена 118-річчю від дня народження академіка Петра Мефодійовича Василенка, що відбудеться в Національному університеті біоресурсів і природокористуванні України.


Іван Роговський

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook