День третій - ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2018»

8 червня 2018 року
м. Київ НВЦ

 

У п’ятницю добігає кінця наймасштабніша сільськогосподарська виставка в Україні та Східній Європі «Агро-2018». Незважаючи на це, третій день виставки насичений різноманітними заходами.

 

Зокрема, Мінагрополітики України та нідерландська компанія Difco International презентувала навчальну програму для фермерів та молочних господарств.

Інститут агроекології та природокористування провів семінар «Формування ринку органічної продукції в Україні».

Buhler Versatile Inc. об’єднує 13 виробничих підприємств у Канаді, США, Росії, Україні і Казахстані. Продуктову лінійку VERSATILE складають 24 типи сільськогосподарської техніки, понад 150 моделей і модифікацій. Продукція поставляється більш ніж в 40 країн світу.

Продаж здійснюють понад 500 авторизованих дилерських центрів у всьому світі, які забезпечують передпродажну підготовку техніки, її гарантійне та післягарантійне обслуговування. ТОВ «Версатайл Україна» виставила на «Агро 2018» широку лінійку сучасної агротехніки.

Компанія VAIT Agropartners, офіційний дистриб’ютор і сервіс техніки Deutz-Fahr в Україні, презентувала на виставці абсолютну новинку — трактор Deutz-Fahr Agrotron 6205G.

Машина розрахована на господарства з земельним банком від 100 га і більше. За словами представника компанії, машина абсолютно універсальна, легко агрегується з навісним обладнанням. Як запевняють в VAIT Agropartners, перші покупці вже знайшлися, відразу після виставки машина поїде в одне з агрогосподарств.

Також на стенді компанії представлені нові для України зернозбиральний комбайн Deutz-Fahr 6205. Машина розрахована на невеликі господарства.

Вічна класика: білоруські машинобудівники представили «золоту» модель легендарного трактора. Авто, напевно, стало рекордсменом виставки за кількістю знімків учасниками і гостями.

Представництво Корпорації AGCO виставило на «Агро-2018» чотири трактора: три моделі Fendt і один — Valtra. Новинка цієї виставки – Fendt 1000 Vario. Машина володіє відмінними тяговими характеристиками, віртуозним управлінням та інтелектуальним зв’язком. Всі компоненти Fendt 1000 Vario, від двигуна до трансмісії, вентилятора та гідравліки розроблені спеціально для передачі потужності та низького споживання палива під час роботи.

За словами територіального менеджера Fendt & Valtra, Україна, Анатолія Пензіна, українські аграрії вже оцінили переваги нової моделі.


 

Розмістив: Іван Роговський

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook