День другий - ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2018»

7 червня 2018 року
м. Київ НВЦ

 

 

У Києві триває робота наймасштабнішою сільськогосподарської виставки в Україні та Східній Європі «Агро-2018». Другий день заходу гарантував не менш насичене на різноманітні події, аніж перший. На учасників та відвідувачів виставки очікували профільні семінари, конференції, доповіді, круглі столи та презентації новинок. Зокрема, об 12:00 представники компанії «Київстар» та Мінагрополітики далипрес-конференцію «Запуск мобільного додатку для аграріїв MAgri». О 13:30 розпочався круглий стіл «Стратегія розвитку нішевих олійних культур в Україні», організований Інститутом олійних культур НААН. Крім того, сьогодні продовжилась робота всіх експозицій у 7 павільйонах та поза ними.

 

 

 

Один з найгарніших стендів в павільйоні експозицій областей України – локація Волині, яку прикрашає макет Гнідавського цукрового заводу, одного з лідерів галузі. Є на ньому й проект біогазового заводу, будівництво якого компанія планує завершити за два роки. За словами заступника директора підприємства Людмили Стемковської, інвестиції в об`єкт складуть 290 млн грн, а його запуск зробить роботу заводу максимального енергоефективною.

Хмельницька область на експозиції регіонів цього року позиціонує себе як виробник якісних та натуральних продуктів рослинництва. «Хмельниччина плодовита» — саме таку назву має локація області.

Окрім того, відвідувачі мають можливість ознайомитись з інформацією щодо діяльності корпорації, її елеваторних, переробних та перевалочних потужностей, експортного потенціалу та напрямків подальшого розвитку.

На стенді «Заводу Кобзаренка» головне місце в експозиції займає подрібнювач деревини у декількох модифікаціях. Зокрема, дробарка Biber-85 на базі автомобіля MAN має продуктивність 100-180 куб. м на годину.

Video Player
 
00:00
 
01:47
 

Вона здатна подрібнювати деревину діаметром 60 см в щепу фракцією 10-80 мм. Дробарка обладнана краном-маніпулятором та автоматичною системою затягування деревини. До слова, компанія вже надає послуги з подрібнення деревини, але продаж цієї дробарки ще не здійснює.

У представленній експозиції Держлісагентства є інформація про лісову галузь України та діяльність агентства. Окрім того, відвідувачам виставки презентовано власне екологічно чисте виробництво лісових дарів природи з Волині — березовий сік, мед, грибочки, варення.

ПАТ «АГРАРНИЙ ФОНД» також бере участь у виставці. Стенд Товариства в павільйоні №1. Тут можна ознайомитись зі зразками продукції Товариства та отримати їх примірники.

Дослідне господарство «Гонтарівка», яке, зокрема, займається вівчарством, представило на експозиції найбільший стенд. Впродовж 2010-2016 років в середньому в господарстві виробляли більше 45 тонн молока, мали 871 голову приплоду ВРХ, 2 400 голів свиней та 518 овець.

Локація тваринників, традиційно багата на учасників та спікерів майже з усієї країни, цього року виглядає напрочуд різноманітно, нагадуючи контактний зоопарк. Страуси, качки, півні, кролі, вівці, кози – і це далеко не весь перелік свійських тварин, які представлені на експозиції. Тварини поводили себе врівноважено, що дуже сподобалось маленьким відвідувачам локації.

Команда ДП «Укрспирт» представила продукцію власного виробництва на щорічній виставці АГРО 2018

На заході Держрибагентство представлене стендом №2 (павільйон №1). Біля стенду знаходяться два акваріуми з осетровими видами риб та тренажер навчання по безпеці мореплавства. Проводиться презентація та дегустація продукції галузі у «Будиночку рибалки» (біля басейнів). Є можливість поспілкуватись з рибоохоронними патрульними Київщини.

На території виставки знаходиться басейн, в якому організована експозиція коропових та осетрових видів риб. Вони вирощуються державними рибовідтворювальними заводами України. Всі охочі могли побачити такі види водних біоресурсів, як: веслоніс, осетер російський, севрюга, стерлядь, короп, карась, щука, сом, білий амур та короп кої.

Держпродспоживслужба представила власний інформаційний стенд, який ілюструє роботу Служби та знайомить із основними цілями, завданнями та принципами роботи.

Відвідувачі виставки мають змогу ознайомитися з інформаційними матеріалами про роботу Держпродспоживслужби, підприємств та установ, які належать до сфери управління служби. Крім того, кожен має можливість отримати консультації фахівців з питань, які належать до компетенції Держпродспоживслужби, а також оформити та подати скаргу у випадку, якщо права громадянина були порушені.

Виробник елеваторного обладнання «Торговий дім «Югелеватор» на «Агро-2018» презентує себе на ефектному стенді, стилізованому під силос з металевими сходами, який одразу кидається в око відвідувача. Тому не дивно, що локацію компанії не оминув навіть прем`ер-міністр Володимир Гройсман. Безсумнівно, це свідчить про неабиякий статус «Югелеватора», але в компанії з розумінням ставляться до такої уваги з боку перших осіб держави.

За словами провідного маркетолога «Югелеватора» Яніни Макаринської, «Агро-2018» компанія розглядає як іміджевий захід, завдяки якому вкотре може підтвердити реноме стабільного виробника з бездоганним сервісом. Як і раніше, у своїй діяльності «Югелеватор» робить акцент на підтримці клієнтів, діагностиці обладнання та повноцінному навчанні обслуговуючого персоналу протягом всього терміну експлуатації об’єктів.

Іван Роговський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook