День перший - ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2018»

6 червня 2018 року
м. Київ НВЦ

Розпочала роботу ювілейна ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2018». Це наймасштабніша сільськогосподарська виставка в Україні та Східній Європі. В неї приймають участь 1300 учасників з 15 країн світу. Очікується понад 70 тисяч відвідувачів. Як зазначає один з організаторів – Міністерство аграрної політики і продовольства – «Агро-2018» виступає  ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України. Також це унікальна нагода для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.


 

 

«Лозівські машини» виставили експонати з «Англійської лінійки» — трейлери ALBION-26. Це двовісний самоскидний причіп об’ємом 26 куб/м із вантажопідйомністю 18 тонн. ALBION-26 — багатопрофільний напівпричіп.

Він може перевозити зернові, коренеплоди, силосну масу, щебінь. Може виконувати функції як бункера, так і самоскида. У компанії вважають це головною перевагою агрегату. Як повідомили представники компанії, один такий напівпричіп вже купив МХП. Також на стенді «Лозівські машини» представлено широкий вибір ґрунтообробної техніки.

 

Прем’єр-Міністр України Володимир Гройсман відвідав виставку. Сьогодні 199 ОТГ вже отримали 360 тисяч гектарів землі с/г призначення у свою власність. До кінця року ми передамо всім ОТГ прилеглі до них державні сільськогосподарські землі.  Це означає, що керувати цими землями вони будуть без втручання держави.

Також, Володимир Гройсман, під час виставки «Агро-2018» підписав документи про передачу земель об’єднаним громадам.

«Процес набирає обертів. ОТГ розпоряджаються вже понад 360 тис га с\г земель поза межами населених пунктів», — заявив він.

 Інвестиції в агросектор – це інвестиції в розвиток. П’ята частина нашого ВВП – це агропродукція. Оновлення і підтримка агровиробництва – імпульс внутрішньому розвитку і вихід на ринки світу. Такий мій головний посил учасникам «Агро-2018».

«АМАКО Україна» на цьогорічній виставці представив новинку від виробника агротехніки Massey Ferguson – трактор 6713 потужністю 132 к.с.

 ТОВ «ТОП АГРО ЛІЗИНГ» цього року акцентує увагу на кормозмішувачеві KUHN. Він здатен обслуговувати 100-150 корів на годину.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook