Студентські роки – незабутні!

26 травня 2018 року
факультет землевпорядкування НУБіП України

У період святкування дня народження НУБіП України на факультеті землевпорядкування відбувалася традиційна зустріч випускників ювілейних дат випуску. Цього року до факультету завітали випускники 1998 та 2008 років. Вони зібралися побачити один одного та пригадати студентські роки.

             Привітав випускників декан факультету  Тарас Євсюков. Він розповів гостям про сьогодення факультету   та  зазначив,  що кожен з випускників може гордитись рідною alma mater. Оскільки це і висококваліфікований науково-педагогічний персонал, і  впорядкована територія,  і відремонтовані аудиторії, і сучасна техніка,  і оновлена база навчальної практики з геодезії на території Дзвінківського навчально-наукового геодезичного полігону.  Все це надає студентам  кращі можливості для набуття фаху. Наостанок він побажав гарно відсвяткувати і отримати позитивні емоції.

  Випускників також привітав Заслужений діяч науки і техніки України, член­кореспондент НААНУ Дмитро Добряк, який присвятив  20 років свого життя цьому вишу. Він згадав перші  роки становлення факультету землевпорядкування. Зазначив, що для  побудови справжньої добре підкованої в науковому плані команди було покладено титанічних зусиль.  

Випускників також привітали викладачі кафедри геодезії та картографії Любов Рафальська та Іван Гора,  які пам’ятають випускників 1998 та 2008 років ще студентами.

Від імені випускників, що святкували 20 років з дня закінчення університету, виступив колишній староста першої групи  Олег Кохановський, а нині начальник відділу Держгеокадастру у Чечельницькому районні Вінницької області. Випускник подякував викладачам за отримані знання та наголосив, що землевпорядником бути престижно і цікаво. Окремо подякував декану факультету землевпорядкування Тарасу Євсюкову за надану можливість зібритися в стінах університету та згадати студентські роки.   Староста другої групи - Анатолій Шкварько  теж згадав студентські роки та зізнався, що по-доброму заздрить нинішнім студентам факультету землевпорядкування.

    

 У числі випускників, що святкували 10-річний ювілей з дня випуску, є Анатолій Полтавець, голова ВГО «Асоціація фахівців землеустрою України», член Ради роботодавців факультету землевпорядкування, який докладає чималих зусиль для розвитку факультету. Свою вдячність викладачам факультету він висловив, цитуючи Богдана Ступку: «Якщо тобі судилося літати, не забувай про тих, хто допоміг колись розправити крила...». 

 

Принагідно Тарас Євсюков вручив Анатолію Полтавцю подяку від ректора НУБіП України.

Підсумком зустрічі стала об’єднана фотосесія  та гарний настрій.

 

Людмила Гунько,

      доцент кафедри землевпорядного проектування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook