Команда НУБіП України - переможець V щорічного турніру з настільного тенісу на кубок Президента НААН

6 червня 2018 року

15 травня 2018 року, в рамках святкування Дня науки в Україні в  ННЦ «ІМЕСГ»  (Інститут  механізації та електрифікації  сільського господарства) в смт Глеваха  відбувся V щорічний турнір з настільного тенісу на кубок Президента Національної академії аграрних наук.
У турнірі приймали участь 7 команд, а саме: ННЦ «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства», ННЦ «Інститут аграрної економіки», ННЦ «Інститут землеробства», Інститут агроекології і природокористування, Інститут садівництва, Інститут захисту рослин. Для підтримки духу змагань та спортивної конкуренції на змагання була запрошена команда професіоналів з Національного університету біоресурсів та природокористування України, у склад якої входила і доцент нашого факультету Лариса Кладницька.
У командному заліку перемогу виборола команда НУБіП України.  Почесне ІІ місце посіли гравці з Інституту садівництва, а бронза дісталася команді з Інституту агроекології і природокористування.

У особистій першості серед жінок перемогу здобула Сопівник Ірина (НУБіП), ІІ місце - Бондар Тетяна (ІЗР), а ІІІ місце - Фоміних Тетяна (ННЦ «ІАЕ»).
Переможцями  серед чоловіків стали: І місце – Сопівник Руслан (НУБіП), ІІ місце – Тулуш Леонід (ННЦ «ІАЕ»),  і ІІІ місце – Духніцкий Богдан (ННЦ «ІАЕ»).

Деканат

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook