Успішний захист мікропроекту «Інформаційна база для «Center of Excellence», як модель побудови динамічної структури стосунків з основними стейкхолдерами української вищої освіти»

5 червня 2018 року

Успішний захист професором кафедри біохімії і фізіології тварин імені М.Ф. Гулого, д.б.н. Л.Г. Калачнюк мікропроекту «Інформаційна база для «Center of Excellence» як модель побудови динамічної структури стосунків з основними стейкхолдерами української вищої освіти» в рамках звітного заходу Міжнародного проекту «Інноваційний університет і лідерство», який проводився за підтримки Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща, Міністерства закордонних справ Республіки Польща, Міністерства освіти і науки України та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань (https://nubip.edu.ua/node/36939) відбувся 31 травня 2018 року на сесії звітів мікропроектів (30.05-01.06) у залі засідань вченої ради КНУ імені Тараса Шевченка (вул. Володимирська, 60).

Одержаний Диплом засвідчує закінчення навчання та проходження консультацій у Варшавському та Ягеллонському університетах, а також практичне втілення результатів цього навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України (https://nubip.edu.ua/node/1198/10 ; https://nubip.edu.ua/node/46022 ; https://nubip.edu.ua/node/45194 та ін.).

Л.Г. Калачнюк


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook