Навчально-науковий центр виховної роботи і соціального розвитку

Адреса: 03041, Київ, пров. Сільськогосподарський 4, навчальний корпус №17, кабінет №207.

Тел.: (044) 527-88-82

Електронна пошта: [email protected]

Директор центру:
Сергій Вікторович Михнюк

Доктор філософії (PhD)

 
КОЛЕКТИВ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ЦЕНТРУ ВИХОВНОЇ РОБОТИ І СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ
Зліва-направо: Гонський Володимир Васильович - провідний фахівець, Заслужений діяч мистецтв України; Кузьменко Зоя Михайлівна - провідний фахівець, науковець; Михнюк Сергій Вікторович - директор ННЦ ВР і СР, PhD у галузі знань 01 Освіта/Педагогіка; Нестеренко Лариса Євгенівна - начальник відділу виховної роботи та студентських справ, науковець; Литвин Микола Петрович - провідний фахівець, майстер спорту з легкої атлетики.
 
 Навчально-науковий центр виховної роботи і соціального розвитку функціонує з метою реалізації основних положень Концепції національного виховання студентської молоді, створення умов для набуття молодим поколінням соціального досвіду, особистих рис громадянина України та формування всебічно розвиненої особистості, пропаганди здорового способу життя, популяризації зайняття спортом та фізичною культурою, розвитку соціально-побутової інфраструктури студентського містечка, контролю за функціонуванням гуртожитків НУБіП України (за виключенням гуртожитків № 12, 12а, 13, 13 а, 9 для приїжджих), створення належних умов для проживання й відпочинку студентської молоді в гуртожитках.

Ми в соціальних мережах: facebook, Ютуб

Навчально-науковий центр виховної роботи і соціального розвитку (далі – Центр) є структурним підрозділом Національного університету біоресурсів і природокористування України (далі – НУБіП України). Центр створений на підставі рішення вченої ради НУБіП України від 21.12.2010, протокол № 5 та за наказом ректора НУБіП України  від 28.12.2010 р. № 1252 та реорганізований за наказом ректора №40 від 20.01.2014 року.
Центр безпосередньо підпорядковується проректору з науково-педагогічної роботи та розвитку.
У своїй діяльності Центр керується чинним законодавством України, Конституцією України, Концепцією виховання особистості в умовах розвитку української державності, Концепцією національного виховання, Статутом НУБіП України, наказами ректора НУБіП України, рішеннями вченої ради та ректорату НУБіП України, розпорядженнями проректора з навчальної і виховної роботи, Правилами внутрішнього розпорядку НУБіП України та цим Положенням.
Центр функціонує з метою набуття молодим поколінням соціального досвіду, успадкування духовних надбань українського народу, незалежно від етнічної приналежності, формування особистих рис громадянина України та формування всебічно розвиненої особистості, превентивного виховання сучасного студента, створення умов для реалізації творчого потенціалу особистості студента, розвитку його нахилів і обдарувань, контролю за функціонуванням гуртожитків НУБіП України, забезпечення належних умов для проживання у них студентів. А також, функціонування системи внутрішнього забезпечення якості, організація консультаційно-підготовчих курсів та підготовка до вступу до ЗВО та до зовнішнього незалежного оцінювання, організації і проведення профорієнтації, організації і проведення маркетингових досліджень та виставкової діяльності.
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook