Науково-виробничий семінар на тему: «Матеріальне забезпечення та страхові виплати потерпілим на виробництві, профілактика нещасних випадків, аналіз і прогнозування надходження коштів страхувальників. Соціальне страхуванні і захист праці молоді»

26 квітня 2018, 9:16
м. Київ

 

Науково-виробничий семінар на тему: «Матеріальне забезпечення та страхові виплати потерпілим на виробництві, профілактика нещасних випадків, аналіз і прогнозування надходження коштів страхувальників. Соціальне страхуванні і захист праці молоді»

На базі кафедри охорони праці та інженерії середовища 26 квітня 2018 р. відбувся науково-виробничий семінар, який було приурочено Всесвітньому дню охорони праці.

Ініціатором проведення семінару стало Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області. У роботі семінару взяли участь 40 працівників Київщини, які займаються організаційними питаннями охорони праці: інженери з охорони праці, заступники керівників та юристи підприємств, .

До Програми семінару увійшли доповіді з актуальних питань охорони праці, які зробили викладачі кафедри (Білько Т.О., Войналович О.В., Голопура С.М., Зубок Т.О., Кофто Д.Г., Марчишина Є.І.). Організаційними питаннями проведення семінару опікувалися Демко В.Г., Воронцова Н.Є., Савицький О.П.

У роботі семінару взяли участь заступник начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області – начальник відділу юридичної роботи П.В.Рева та головний страховий експерт з охорони праці управління О.І.Савченко.

Плідній роботі семінару сприяла атмосфера читальної зали наукової бібліотеки у корпусі № 11, де розміщені пейзажі професора кафедри В.Г.Цапка, та уважне ставлення працівників бібліотеки, за що висловлюємо їм глибоку вдячність.

Учасники семінару отримали відповідні сертифікати.

Після закінчення семінару гості одностайно відмітили нестандартність і практичність проведення заходу та можливість застосування продемонстрованих підходів у роботі спеціалістів з охорони праці.

 

 

доц. М.Мотрич

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook