ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

29 травня 2018 року

   У рамках Десятиліття дії з забезпечення безпеки дорожнього руху 2011-2020 рр. з 21 по 27 травня в Ніжинському агротехнічному коледжі проводився Тиждень безпеки дорожнього руху Мета цього заходу - привернення уваги суспільства до травматизму та смертності на дорогах.

  23 травня проведено круглий стіл «Безпека на дорозі». Студенти спеціальності Транспортні технології  виступили з цікавими доповідями, які жваво обговорювала студентська аудиторія. Горбач Віктор Іванович зосередив увагу аудиторії на питанні безпеки пішоходів, як найменш захищених і часто недисциплінованих учасників дорожнього руху.

   24 травня всі бажаючі мали можливість прийняти участь у практикумі «Підготовка учасників дорожнього руху з надання домедичної допомоги постраждалим в наслідок ДТП», який провела Шкодин Альона Василівна.

   Вона розповіла про послідовність дій при наданні домедичної допомоги постраждалим при ДТП. За участю асистентів продемонструвала практичні прийоми надання медичної допомоги при травмах після скоєння ДТП. Викладач розповіла та показала на практиці, як надавати першу допомогу особам які мають переломи шийних хребців, в яких травми пов’язані з венозною або артеріальною кровотечею, переломами кінцівок та інше.

    Студенти були у захваті від практикуму та активно приймали участь у навчанні.
Тетяна Романенко,
завідувач відділення економіки, логістики
та інформаційних систем

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook