Механіко-технологічний факультет відзначив 120-річчя НУБіП України

30 травня 2018 року
Механіко-технологічний факультет

З нагоди 120-річчя НУБіП України, що відзначалося з 21 по 25 травня ц.р., науково-педагогічні працівники механіко-технологічного факультету разом із студентами організували на стадіоні університету павільйон-виставку навчальних, наукових та просвітницьких розробок з інженерно-технологічних питань. Цю роботу очолили декан факультету, професор Михайлович Я.М., заступники деканів Сівак І.М. та Заболотько О.О., голова профспілки факультету Лавріненко О.Т., працівники кафедр та деканату. Були виготовлені нові стенди, що презентували діяльність факультету та використано сучасне технічне обладнання компанії «КУН».

    

Викладачі кафедр факультету представляли нові навчально-методичнні та наукові розробки з аграрної інженерії та транспортних технологій (підручники, посібники, програми, інженерні рішення, дослідні зразки техніки). Кафедра механізації тваринництва презентувала автономні доїльні апарати, а кафедра транспортних технологій – логістичну програму. Кафедра сільськогосподарських машин ім. П.М. Василенка показала нову розробку - секцію посівного комплексу.

 

Науково-педагогічні працівники кафедри тракторів, автомобілів та біопалива натхненно змагались з перетягування канату. Доцент Бешун О.А. очолив спортивні змагання за участю працівників факультету. Працівники кафедри охорони праці та інженерії середовища прийняли участь в оформленні павільйону, ознайомили відвідувачів з новими навчально-методичними розробками та активно участвували в змаганнях серед викладачів. Гарні результати з присідання показали доц. Зубок Т.О. та ас. Голопура С.М. (110 разів).

Викладачі Поліщук В.М., Марчишина Є.І., Ачкевич О.М., Сліпуха Т.І., Шатров Р.В., активно змагались у грі «Корпоративна сила». Гарний результат показали чоловіки в перетягуванні канату, а ас. Швець Р.Л. виборов друге місце в змаганнях з бочче.

 

   

 Євгенія Марчишина


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook