В НУБіП України підвищують кваліфікацію керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби України

30 травня 2018, 15:20

З 29 травня 2018 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на факультеті ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за напрямками «Керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби та регіональної служби ДВСКН на державному кордоні та транспорті» і «Лікарі ветеринарної медицини-токсикологи».

На факультеті ветеринарної медицини слухачів курсів підвищення кваліфікації зустрів декан факультету ветеринарної медицини, академік Цвіліховський М.І.

Микола Іванович провів лекцію «Перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні, як фактор забезпечення здоров'я нації в умовах глобалізації світової економіки». Були представлені сильні сторони ветеринарної освіти та труднощі ветеринарної професії на найближчі 10 років.

В розрізі заняття слухачам презентовано дві спеціальності: 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», за якими ведеться підготовка на факультеті ветеринарної медицини.

Відповідальний за післядипломну освіту на факультеті ветеринарної медицини Бойко Г.В. акцентував на можливості комерційного стажування фахівців ветеринарної медицини як державних, так і приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України.

Доцент Стегней М.М. провів екскурсію слухачам у «Музеї анатомії».

Григорій Бойко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook