Кучерук Марія виступила з доповіддю на пленарному засіданні VI Міжнародної науково-практичної конференції "ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО І ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА"

30 травня 2018 року

В Житомирському національному агроекологічному університеті 25 травня 2018 року відбулась VI Міжнародна науково-практична конференція  "ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО І ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА".


Метою конференції було ознайомлення з результатами наукових досліджень,  практичним досвідом та обмін думками щодо  вирішення актуальних проблем розвитку органічного виробництва.


З доповіддю на пленарному засіданні виступила Кучерук Марія, докторант кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька.
Марія розповіла про наукові здобутки та напрацювання у сфері органічного птахівництва. Наголосила, що органічне виробництво - це не тільки землекористування й рослинництво, а й тваринництво, яке є важливою ланкою, що має попит та активно розвивається.


Як відзначив доповідач, к.е.н., Шукалович Василь, робота Марії є вдалим прикладом співпраці, коли науковий супровід практично надав друге дихання фермерському господарству з виробництва курячих яєць та м'яса птиці.
Конференція проводилась за сприяння проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного землеробства».

Д. Засєкін

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook