НДІ ПРЕДСТАВЛЕНО НАУКОВІ ЗДОБУТКИ!

30 травня 2018, 8:01

23 травня 2018 року під час проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя», присвяченої 120-річчю заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України, відбулася виставка наукових досягнень НДІ.

В основній частині експозиції НДІ представлено такі наукові та інноваційні розробки, які впроваджені або пропонуються для використання в аграрному секторі як вітчизняний конкурентоспроможний продукт.

Так, представлено біотехнологічна інноваційна розробка «Екстракон» (біологічний препарат для рослинництва на основі консорціуму ґрунтових мікроорганізмів), біотехнологія рослин (ефективні технології з оздоровлення, клонування in vitro господарсько-цінних ліній та сортів рослин сільськогосподарського, енергетичного, декоративного та муніципального призначення). Також представлено біологічна композиція «Біоекофунгі-1» та екологічні основи раціонального використання природних ресурсів, біологічного методу захисту рослин за участю ентомофагів (трихограма). Актуальні розробки з комп’ютерного прогнозування потенційних і продуктивних сортів зернових культур та системи контролювання комплексу шкідників.  


 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook