НУБіП України відсвяткував своє 120-річчя

25 травня 2018, 11:50
Стадіон НУБіП

   25 травня 2018 року університет відсвяткував своє 120-річчя.

     Гостей вітав ректор Станіслав Ніколаєнко, який з гордістю відзначив ту високу оцінку, яку дали колективу керівництво держави, уряду і особисто Президент України та увагу з боку міжнародної спільноти: майже 100 гостей з 24 країн світу приїхали на святкування. За свою 120-річну історію НУБіП випустив майже 200 тисяч фахівців, які прославили свою alma mater по всьому світу. І зараз, незважаючи на складну фінансову і економічну ситуацію в країні, виш впевнено розвивається. За допомогою уряду і меценатів відновлено 3-й корпус, переобладнуються аудиторії і лабораторії. Студентство продемонструвало чудові знання на фінальних етапах Всеукраїнських студентських олімпіад і конкурсах наукових робіт. Вчені університету відзначені Преміями Президента України і Кабінету Міністрів.

 

     Україна – унікальна держава: вона багата і людьми, і природними ресурсами. І наш університет за постійної підтримки керівництва держави і далі робитиме все для її процвітання.

 

 

  

     А потім настав час театралізовано-спортивного дійства з традиційними презентаціями факультетів, ННІ, відокремлених навчальних підрозділів і навчально-дослідних господарств.

Фольклором вражав Ніжинський агротехнічний коледж, який крім навчальних, спортивних та інших здобутків представив народні костюми Чернігівщини. І лялькою-мотанкою авторства голови циклової комісії Наталії Салашко в повний людський зріст: такої вже точно ні в кого не було!
 

 
 

 
 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook