Ювілей рідного університету кафедра відзначила приємними подіями

27 травня 2018 року

    Святкові дні з нагоди 120-річчя рідного Університету колектив кафедри провів з особливими почуттями радості, приємних турбот і гордості. Радість зустрічі з тими, хто працював на кафедрі й залишається вірним другом. На кафедральне свято завітали бувший завідувач, видатний вчений-агрохімік, академік Микола Михайлович Городній, бувша секретар кафедри, доцент Людмила Іванівна Мазуркевич. Багато інших колег надіслали й передали в телефонних розмовах щирі вітання. Спогади, побажання, враження – години зустрічі здалися секундами.

  

      Горді ми за наших кафедралів, які були відзначені званнями й нагородами. Завідувач кафедри Анатолій Бикін за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі національної освіти і науки, плідну науково-педагогічну діяльність, впровадження сучасних методів навчання і виховання молоді, сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджений почесною грамотою Верховної Ради України, доцент Олександр Слюсар - за вагомий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони України, співпрацю з Апаратом РНБО України, зразкове виконання службових обов’язків та професіоналізм нагороджений Медаллю «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» ІІІ ступеня. Вітаємо й щиро радіємо їхньому успіху!

         

     На головному святі, що відбувалося на університетському стадіоні, кафедрали представляли свої наукові наробки на виставкових експонатах, приймали участь у спортивних змаганнях, творчих конкурсах. І разом з університетською родиною – святкували День народження ALMA MATER.

           

Наталія Пасічник

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook