Агробіологічний факультет – переможець у номінації «Краща спортивна академічна група»

25 травня 2018, 17:32
НУБіП

Агробіологічний факультет – переможець у номінації «Краща спортивна академічна група»

25 травня 2018 року на стадіоні НУБіП України відбулося святкування заключного дня «120-ї річниці заснування НУБіП України», де після традиційного вітання ректора Станіслава Ніколаєнка та відзначення учених університету Преміями Президента України і Кабінету Міністрів, почесними званнями та орденами, відбулися змагання зі студентського та викладацького багатоборства між командами факультетів та інститутів за титул «Краща спортивна академічна група» НУБіП України.

Цікаві і незвичайні конкурси, запекла боротьба учасників у силових видах спорту, підтримка друзів-вболівальників, не на жарт розпалили дух суперництва між командами!

 

До шести годин вечора тривало найцікавіше змагання з перетягування канату, де вболівальники ледь не зривали голос підтримуючи свою команди!

 

Коли об’явили, що переможцями змагань зі студентського багатоборства «Краща спортивна академічна група» НУБіП України вже другий рік поспіль стає академічна група агробіологічного факультету із сумою балів 128, радості не було меж!

У 4 корпусі викладачі, які не спішили розходитися, вітали з перемогою студентську команду агробіологічного факультету корзинами зі смачними подарунками і презентом від спонсора (випускника факультету) у розмірі 5 тисяч гривень!

 

Прекрасним фіналом вечора стала святкова дискотека, де відомі артисти запалювали студентську молодь.

 

        Море позитиву і гарного настрою отримали у цей день усі, хто потрапив на свято! Дякуємо організаторам та бажаємо миру та процвітання нашому університету на довгії літа!

                                                                                                                                                             К. с.-г. н., доц. Карабач К.С.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook