Кафедра паразитології та тропічної ветеринарії – переможець виставки-конкурсу наукових здобутків кафедр факультету ветеринарної медицини 2018

18 травня 2018 року

З нагоди відзначення Днів науки–2018 у НУБіП, присвячених 120-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України, 14 травня проведена щорічна виставка-конкурс наукових здобутків кафедр факультету ветеринарної медицини.

Серед багатьох кафедр, які представили результати наукової роботи у період з травня 2017-2018 рр., кафедра паразитології та тропічної ветеринарії здобула почесне І місце, відповідно до Положення «Про критерії оцінювання наукових здобутків кафедр факультету ветеринарної медицини НУБіП України».

 

         На Вченій Раді факультету, яка відбулася 18 травня 2018 року, всіх переможців цього заходу було відзначено дипломами.

 

Приємною несподіванкою від керівництва факультету та директора НДІ здоров’я тварин було отримати заохочувальні подарунки разом із врученням дипломів. Завідувач кафедри, професор Наталія Сорока отримала з рук декана факультету, академіка Миколи Цвіліховського, диплом та солодкий подарунок.

 

Колектив кафедри паразитології та тропічної ветеринарії щиро вдячний персонально кожному члену комісії за проведену роботу та керівництву факультету за надану можливість!

 

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook