Ярмарок вакансій: студентів і випускників НУБіП запрошують на роботу більше 40 провідних компаній

22 травня 2018 року

      22 травня пройшов Ярмарок вакансій НУБіП. Організований за сприяння Ради роботодавців університету, він зібрав представників 40 компаній, які готові запропонувати роботу нашим випускникам.

     Це чудова нагода зарекомендувати себе і отримати шанс побудувати успішну кар’єру в кращих компаніях. На стіні вакансій були представлені пропозиції з працевлаштування, а для ближчого знайомства працювала виставка компаній роботодавців. Серед яких ТОВ «Агрофірма Колос», «Бровафарма», «Астра», «BioTestLab», «Рояль Канін Україна», «Сільпо-Фуд», «Агро-Форте», «Бастіо Трейд», «Шнайдер Електрик Україна», «Хімагромаркетинг», «Проком», «Грозбер Україна», компаній АЗС «Glusco», «Старком - Агро», «ВНІС», «UKRAVIT», «A.I.K. LTD», «Automatik Group-Ukraina», «Ukr Land Farming PLC», «Ясенсвіт», «Інтерпроект», ПАТ «Миронівський хлібопродукт», ПрАТ «Зернопродукт МХП», «Райффайзен Банк Аваль», «Приват Банк», ОТП банк, Державне агентство лісових ресурсів, Українська асоціація деревообробного обладнання, Українська асоціація меблевиків та інші.

     Для створення контакту між студентами і роботодавцями у НУБіП створено максимум. У нас не тільки проходять такі Ярмарки вакансій, а й успішно працюють ради роботодавців на факультетах, в інститутах і велика – загальноуніверситетська, зазначив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Він також відмітив сучасний парадокс: попит випереджає пропозицію. І тому випускник, який крім грунтовних професійних знань і вмінь володіє ще й іноземною мовою та інформаційними технологіями, має величезні перспективи.

     Про цей же парадокс говорять і роботодавці. Так, голова Ради роботодавців НУБіП Валерій Адамчук завважив, що оголошення Польщею програми із залучення 5 мільйонів працівників має нас, як мінімум, насторожити. І спонукати зробити все можливе, аби талановита молодь залишилася в Україні.

     Наразі в нашій країні створюється нова модель сільськогосподарського виробництва: у аграрному бізнесі випадкових людей не лишилося, тут працюють дуже зацікавлені бізнесмени, які об’їхали світ і привезли та впровадили у своїх господарствах найкращі технології. Тому темпи зростання аграрного виробництва вражають та потребують сучасного фахівця, говорить і керівник «Агрофірми Колос» Леонід Центило. І тут роботодавець повинен інвестувати у студента, причому з першого курсу, та забезпечити його практичну підготовку.

Ірина Білоус


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook