В рамках проведення Днів науки на факультеті ветеринарної медицини пройшла виставка-конкурс наукових здобутків кафедр

20 травня 2018 року

З нагоди відзначення Днів науки–2018 у НУБіП, присвячених 120-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України, 14 травня у конференц-залі 12 навчального корпусу проведена щорічна виставка-конкурс наукових здобутків кафедр факультету ветеринарної медицини.
Для оцінювання представлених на виставці-конкурсі експонатів була створена комісія у такому складі:
1.    Ткачук С.А., д.вет.н., професор – голова комісії;
2.    Шевченко Л.В., д.вет.н., професор – заступник голови комісії;
3.    Жук Ю.В., к.вет.н., доцент – член комісії;
4.    Галат М.В., к.вет.н., доцент – член комісії;
5.    Немова Т.В., к.вет.н., доцент – член комісії.
Комісія оцінила представлені результати наукових здобутків кафедр за період 2017 – травень 2018 років. Результати оголошені 18 травня на засіданні Вченої ради факультету. Там же відбулося нагородження переможців.
Кожна кафедра факультету представила вагомі наукові здобутки, що оцінювалися комісією за новоствореним Положенням «Про критерії оцінювання наукових здобутків кафедр факультету ветеринарної медицини НУБіП України».

Були представлені: монографії, патенти, науково-практичні та науково-методичні рекомендації, статті, видрукувані у фахових виданнях України, Scopus і WoS. Широко представлені впровадження наукових здобутків у виробництво – нові лікарські препарати, кормові добавки, вакцини.

Під час проходження виставки-конкурсу були присутні всі завідувачі кафедр і більшість співробітників. Для всіх це було справжнє свято – свято наукової думки і втілення її у життя – у прогрес ветеринарної науки задля розквіту факультету ветеринарної медицини та нашого славетного університету.

I місце у виставці-конкурсі наукових здобутків отримав колектив кафедри паразитології та тропічної ветеринарії. Завідувач кафедри, професор Наталія Сорока отримала з рук декана факультету, академіка Миколи Цвіліховського. Диплом та солодкий подарунок.

II місце у виставці-конкурсі наукових здобутків розділили колективи двох кафедр – ветеринарно-санітарної експертизи (завідувач кафедри - професор Ольга Якубчак) і фармакології та токсикології (завідувач кафедри - професор Володимир Духницький).

III місце у виставці-конкурсі наукових здобутків розділили колективи двох кафедр – біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого (завідувач кафедри - професор Віктор Томчук) і гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька (завідувач кафедри - професор Микола Захаренко).

Директор НДІ здоров’я тварин, професор Дмитро Засєкін,
голова комісії, професор Світлана Ткачук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook