Привітання з Днем науки 2018

19 травня 2018 року
м. Київ НУБіП України

 

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас з Днем науки!

     День науки - свято людей творчої праці, діяльність яких є символом духовної свободи та розвитку особистості. Ми пишаємося українськими вченими і робимо все, щоб підтримувати зв'язок поколінь і тяглість наукових традицій.

     У сучасному світі інтелектуальний ресурс виступає головним рушієм розвитку суспільства.

  Сьогодні Україна має достатній потенціал для прискореного розвитку діяльності за пріоритетними науковими напрямами, серед яких фундаментальна наука, енергозбереження, раціональне природокористування, інформаційні та комунікаційні технології, нові матеріали.

   Ми створюємо організаційні умови для активізації розвитку дослідницької діяльності у вищих навчальних закладах, забезпечення оновлення матеріально-технічної бази, стимулювання розвитку провідних наукових шкіл і закріплення молодих талановитих кадрів у науці, підвищення соціального статусу науковців.

  Тільки спираючись на розвинену науку, можна побудувати динамічну конкурентоспроможну економіку України, здатну забезпечувати сталий розвиток та соціальну єдність суспільства.

     Бажаю кожному з Вас міцного здоров'я, родинного затишку та добробуту, сил і наснаги, професійної інтуїції і росту, нових відкриттів на славу Науки та України!

З повагою,

Іван Роговський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook