VIІ «Фестиваль студентської науки - 2018»!!!!

18 травня 2018, 11:35

10 травня 2018 р. в рамках VII «Фестивалю студентської науки НУБіП України − 2018» факультетів захисту рослин, біотехнології та екології і агробіологічного відзвітували про діяльність студентських наукових гуртків.

Урочисте засідання словами привітання відкрили директори НДІ фітомедицини, екології та біотехнології Патика Т.І. та НДІ рослинництва та ґрунтознавства Ковалишина Г.М. Вони відмітили важливість участі молоді у науковій роботі та побажали усім учасникам успіхів. Свої наукові досягнення презентували 27 гуртків.

Члени журі та гості взяли активну участь в обговоренні та оцінили роботу за трьома критеріями: змістовне наповнення, результативні показники проведеної роботи та стратегії розвитку. Варто відмітити, що окрім високого рівня підготовки та отриманих результатів, більшість розробок гуртківці активно висвітлювали у наукових публікаціях.

Отже, за результатами голосування визначилась трійка лідерів.

У агробіологічного факультету найкращим виявився гурток «Ґрунтознавець», друге місце посів гурток «Технолог», а третє – «Харчові добавки».

На факультеті захисту рослин, біотехнології та екології перше місце з незначним відривом виборов гурток «Агробіотехнологія», друге місце дісталося гуртку «Фіто – наше життя», а третє місце – «Гурток з біотехнології».

Вітаємо переможців!

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook