Робота експертної комісії МОН України в ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової»

17 травня 2018 року

     З метою проведення первинної акредитаційної експертизи підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності 5.09010301 «Лісове господарство» у Відокремленому підрозділі Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової» з 16 травня працює експертна комісія в складі: Олександра Володимировича Кичилюка, завідувача кафедри лісового і садово-паркового господарства Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки, кандидата сільськогосподарських наук, доцента, та Володимира Васильовича Реви, заступника директора з навчальної роботи Лубенського лісотехнічного коледжу.

      Члени експертної комісії ознайомились з навчально-методичною базою коледжу, відвідали навчальні лабораторії та виробничі майстерні, дослідно-демонстраційні ділянки по вирощуванню посадкового матеріалу.

     

    

    Комісія вивчає та аналізує стан кадрового, інформаційного та матеріально-технічного забезпечення підготовки молодших спеціалістів, організаційні засади навчальної та виховної роботи, якісні показники підготовки фахівців.

      В рамках роботи експертної комісії 17 травня начальний заклад відвідали Петро Іванович Лакида – директор ННІ лісового і садово-паркового господарства та Олександр Анатолійович Слива — директор ботанічного саду НУБіП України, які зустрівшись з викладачами та майбутніми випускниками спеціальності «Лісове господарство» обговорили ряд важливих питань, щодо ситуації в лісовій галузі України та за її межами, узгодили спільні шляхи співпраці, запросили студентів коледжу продовжити навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України.

Філатова В.Л., завідувач технологічного відділення

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook