Лекції іноземних науковців - вимога часу

15 травня 2018 року

 14 травня на факультеті ветеринарної медицини під егідою WSAVA – ВСЕСВІТНЬОЇ ВЕТЕРИНАРНОЇ АСОЦІАЦІЇ ДРІБНИХ ТВАРИН відбулася лекція доктора ветеринарної медицини, кандидата наук, дипломанта Ани Немек. Наразі вона є доцентом факультету ветеринарної медицини університету Любляни (Словенія) і її часто запрошують як лектора у програмах навчання аспірантів з хірургії, анестезіології, офтальмології і ветеринарної стоматології факультету ветеринарної медицини університету Загребу, Хорватія. Ана Немек також член і у минулому казначей Європейського ветеринарного товариства, секретар Європейського ветеринарного стоматологічного коледжу, Член мандатного комітету американського ветеринарного стоматологічного коледжу, володарка кількох національних і міжнародних відзнак з ветеринарної медицини, асоційований редактор журналу Ветеринарна стоматологія, Оромаксіллофасціальної хірургії, рецензент кількох міжнародних журналів, автор дослідницьких і професійних статей, енергійний спікер і викладач. ЇЇ основний дослідницький інтерес – біологія ротової порожнини, відповідь організму хазяїна на бактерії ротової порожнини, біологія пухлин.

 

Під час лекції "Всесвітні стоматологічні рекомендації" на високому рівні англійською мовою було розкрито наступні питання:

• огляд порожнини рота;
• хвороби ротової порожнини собак;
• хвороби ротової порожнини котів;
• пухлини ротової порожнини; 
• інтерактивна сесія.

Слід відзначити вільний доступ до проведеного заходу та те, що інформація, отримана на лекції, є досить корисною у навчальному процесі та для підвищення рівня знань з англійської мови, а також для налагодження міжнародної співпраці.

Велика подяка організаторам, лектору Ані Немек та голові Спілки молодих вчених НУБіП України Марині Галат.

Доцент кафедри фармакології та токсикології Ірина Деркач

 

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook