На факультеті тваринництва та водних біоресурсів запрацювала лабораторія комп’ютерних технологій у годівлі тварин

15 травня 2018, 2:26

    27 квітня перед нарадою з планування, кафедра годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного провела для керівництва університету та представників усіх його підрозділів презентацію новоствореної лабораторії комп’ютерних технологій у годівлі тварин.

    У лабораторії можуть одночасно працювати до 15 студентів, тобто одна підгрупа. На даний момент, на комп’ютерах лабораторії встановлені програмні комплекси WinMix з модулем WinMix.Cattle та OptiFeed. Ці програми дозволяють створювати рецепти преміксів, кормових добавок та концентратів для усіх видів тварин, а також раціонів для великої рогатої худоби. Програми дуже зручні у використанні, мають багато функцій, які дозволяють максимально оптимізувати рецепт за мінімальної його вартості.

     Тепер студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів при вивченні дисципліни «Годівля тварин та технології кормів» мають можливість опанувати найсучасніші засоби для оптимізації годівлі, що дозволить їм після закінчення навчання гідно конкурувати на ринку праці.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook