Травневі правові змагання: розвиваємо творчі здібності, закріплюємо і поглиблюємо професійні знання

14 травня 2018, 13:44

Наука - це спорт, гімнастика розуму,

що доставляє мені задоволення

Альберт Ейнштейн

 

     Викладачі кафедри теорії та історії держави і права роблять все для того, щоб викладання навчальних дисциплін було цікавим та захоплюючим, створюючи усі умови для наукового та творчого зростання студентів.

      З метою сприяння розвитку правової культури студентської молоді, утвердження поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань й уміння застосовувати їх на практиці були проведенні правові змагання з таких дисциплін, як «Правова культура особистості», «Історія держави і права зарубіжних країн» та «Тлумачення права». Участь у них мали змогу взяти студенти не лише юридичного,  а й економічного факультету.


     За результатами оцінювання відповідей та підрахунку балів перемогу здобули: 1 Роман Секрет (група Прав-1701), Анастасія Слюсар (Еко- 1607а), та магістри-правники 1 року навчання – Богдан Петренко, Юлія Олійник, Влада Петренко,  Влад Жорновий, Роман Пархоменко.

 

Магістри-переможці. Зліва направо: Богдан Петренко, Влад Жорновий,

Юлія Олійник, Влада Петренко, Роман Пархоменко

    

     Слід зазначити, що студенти-учасники юридичного та економічного факультетів показали високий рівень знань та неабиякий ентузіазм.

     Ми сподіваємося, що такі інтелектуальні правові змагання допоможуть студентам розвинути свої творчі здібності, закріпити і поглибити професійні знання.

Світлана Хом′яченко,

доцент кафедри теорії та

історії держави і права

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook