Посилюємо роботу органів студентського самоврядування гуртожитку №6

14 травня 2018, 13:30

     10 травня у читальному залі гуртожитку №6 відбулась нарада щодо вдосконалення роботи органів студентського самоврядування гуртожитку №6 під головуванням заступника декана з навчально-виховної роботи факультету ветеринарної медицини Сергія Деркача.

     На нараді були також присутні завідувач гуртожитку Галина Половко, заступник завідувача Юрій Масалович, голова студентської ради Володимир Цимбалістий, вихователі від гуманітарної-педагогічного факультету Олександр Поліщук і Світлана Христюк, а також члени студентської ради та старости кімнат.

     Сергій Деркач в своєму вступному слові зауважив, що 7 травня відбулись збори мешканців поверхів гуртожитку за участі директора студентського містечка Сергія Стецюка, на яких особлива увага зверталась щодо правил проживання у гуртожитку. Також зауважив, що органи студентського самоврядування гуртожитку № 6 є одними з найкращих серед інших студентських рад, але на цьому зупинятись не можна та закликав їх до постійного вдосконалення та розвитку, пошуку нових активних членів студентської ради, які б могли гідно замінювати наших випускників. Особливу увагу звернув на санітарний стан окремих кімнат і закликав їх мешканців до наведення ладу та покращення умов побуту у власних кімнатах. Попередив мешканців, що перевірка санітарного стану буде відбуватись планово, а також позапланово, в результаті якої будуть зроблені конкретні висновки, а деякі мешканці окремих кімнат позбавлять права проживання у гуртожитку. Актуальним питання стала культура поведінки студентів та їх зовнішній вигляд.

     Володимир Цимбалістий закликав членів своєї команди посилити роботу та відповідально ставитись до своїх обов’язків.

     За результатами наради було прийнято рішення продовжити щотижневі засідання студентської ради, на яких обговорювати та планувати роботу органів студентського самоврядування, заслуховувати порушників дисципліни та приймати конкретні рішення щодо їх подальшого проживання, а також відмовити у поселенні студентам, які впродовж року отримали догану. 
 

Тарас Савчук,

вихователь у гуртожитку від факультету  ветеринарної медицини

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook