Студентський науковий гурток "Дорадник" - найкращий в ННІ післядипломної освіти

11 травня 2018 року
НУБіП України

 

   11 травня відбулося  відкриття Фестивалю студентської науки -2018 в навчально-науковому інституті післядипломної освіти. З вітальним словом до керівників та старост наукових студентських гуртків звернувся директор НДІ економіки та менеджменту Миколя Талавиря, який наголосив на важливості розвитку студентської науки, участі у конференціях, семінарах, наукових конкурсах, які розвивають особистість студента. Микола Петрович побажав вдалих виступів старостам та плідної праці членам конкурсної комісії.

   

     На Фестивалі змагалися представники всіх  3 студентських наукових гуртків навчально-наукового інституту післядипломної освіти, які представили наукові здобутки за 2017/2018 навчальний рік і стратегію розвитку. Приємно відзначити, що гуртківці урізноманітнюють форми наукової роботи, використовуючи інноваційні технології, які допомагають розкривати студентський науковий потенціал.

      Презентували результати роботи старости:

    гуртка "Дорадник" - Ольга Нестеренко  

   гуртка "Агротурист" - Дмитро Шабуня  і Анна Верещага

   гуртка "Інновінг"  - Костянтин Кравченко

  Після презентацій звітів про діяльність, комісія одноголосно визначила кращим гурток "Дорадник" (староста гуртка - Ольга Нестеренко, науковий керівник - доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму Ірина Кудінова). Ольга буде представляти навчально-науковий інститут післядипломної освіти у фіналі студентського конкурсу, який відбудеться 15 травня 2018 року.

 
Ірина Кудінова,
керівник студентського гуртка "Дорадник"
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook