ЕКСКУРСІЯ НА ПРАТ «ЗАВОД «НІЖИНСІЛЬМАШ»

30 квітня 2018 року

   В рамках спільної програми з Ніжинським міськрайонним центром зайнятості керівництвом заводу «Ніжинсільмаш» було організовано й проведено екскурсію для студентів коледжу спеціальностей «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (група ЕН141) і «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» (група АН141). Екскурсія розпочалася з того, що начальник відділу кадрів підприємства Заверткіна Олена Анатоліївна ознайомила студентів і викладачів коледжу з історією підприємства, його виробництвом.

       Делегація коледжу з цікавістю слухала про те, що основним напрямом діяльності ПрАТ «Завод «Ніжинсільмаш» є розробка, серійний випуск та реалізація технологічного устаткування для птахівництва. Підприємство випускає завантажувачі сухих кормів на базі шасі автомобілів різних модифікацій та причіпні завантажувачі, освоєний випуск енергозбережного клітинного устаткування для утримання та вирощування ремонтного молодняка курей-несучок, устаткування для утримання і вирощування перепелів, устаткування для підлогового вирощування бройлерів, устаткування для відгодівлі свиноматок, устаткування для відгодівлі молодняка свиней. Також важливим є той факт, що на підприємстві впроваджена і функціонує система управління якістю продукції.

       Подібна екскурсія є вже не першою для студентів нашого навчального закладу, окрім того, керівництво заводу надає студентам можливість проходження і виробничих практик  з подальшим їх працевлаштуванням.  

        Дякуємо адміністрації ПАТ «Завод «Ніжинсільмаш» за надану можливість відвідати підприємство та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!
 
Тетяна Шеїн,
заступник директора з навчально-виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook